Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Irán je v rukou náboženských fanatiků. Iránci nejsou Arabové. Dokonce jsem někde četl, že prostý lid mnohdy říká že oni a Izrael mají společného nepřítele: Araby. Jaký vliv bude mít na prostý lid tento atentát ?

Mnozí se přimknou k ajatolahům a začnou nenávidět Izrael, a tu nenávist předají svým dětem. Je otázkou času kdy Irán atomovou bombu vyrobí. Byl ten atentát správně načasovaný ? Byl nutný ? Tuto otázku si nekladu pouze já.

Řešením je, aby arabské státy uznaly Izrael, Trumpovi se v tom ohledu začalo dařit. A kdo vehnal Irán do dnešní situace? USA a Británii se nehodil kvůli ropě

demokrat Mosadek a tak CIA inscenovala převrat a dosadila šáha Rezu Pahlaviho, co následovalo potom dobře víme. A Iránci si všechno dobře pamatují.

o to mají dnes ajatolahové jednodušší, nenávist Iránců k USA / Mosadek/ bych chápal, ale proč mají tak spadeno na Izrael, to nevím. Vysvětlení, že jsou to fanatici, mi nestačí.

2 0
možnosti
Foto

Nenávist k Izraeli je divadlo, ve skutečnosti chce Irán posílit svou pozici vůči všem mocnostem, které ho ohrožují svými raketami s jadernou náloží, například Indie. Proto také se Izrael, který se přihlásil ústy svého ministra zahraničí k tomu atentátu, když obvinil EU z pokrytectví, když odsuzuje tento čin, a nepřihlíží k tomu, že Stát Izrael bojuje i za ní.

0 0
možnosti