Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Komunistum, jak tem minulym ci soucasnym je kazda lez k ocerneni Vaclava Havla dobra.

Hlavne tem, co se dusuji ze ve strane nikdy nebyli. ;-D

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že je to sice potřebné, ale zbytečné.

Pod každým článkem o presidentu Havlovi se najde jedinec s "humanitárním bombardováním", stejně jako ten, co bude tvrdit, to, co svým blogem vyvracíte.

Je skutečností, že jsme ještě jako Československo vyráběli zbraně, avšak byly dodávány režimům, které nám za ně místo peněz posílaly soubory písní a tanců. Nevím, jestli nám dodnes ještě nedluží bývalý CCCP .

13 1
možnosti
Foto

Nedluží, protože jim všechno odpustil tehdejší premiér (Miloš Zeman).

4 0
možnosti
KP

Může to být fáma, stejně jako likvidace agrokombinátu Slušovice. Sám jsem v té době žil a pan Havel si svými možná naivními prohlášeními proti sobě postavil Slovensko, tak že byl při návštěvě Bratislavy vypískán. Jeho prostořekost měla velký podíl na rozdělení naší země.

3 6
možnosti
Foto

Faktem je, že prohlásil něco jako že je proti výrobě zbraní na zabíjení lidí no a to mohlo stačit Slovákům, že se i postaral o ukončení výroby slovenských zbrojovek. Jisté je, že vojenská technika vyráběná na Slovensku vývojově zaostala a mohla se vyvážet jen do rozvojových zemí za příslib rudé orientace, ale sotva za peníze.

3 0
možnosti
PB

P43e87t59r 78B10u97r35i64a31n

18. 12. 2018 14:32

Souhlas, karma. Ta fáma byla hovadina už od pohledu. Ale pikantní na tom je, že tzv mírotvorcům strašně vadil vojenský zásah NATO v Srbsku, ale za zbraně pro třetí svět plakali ještě celé roky.

10 0
možnosti
Foto

stejně tak je možné říct, že V.H. byl proti výrobě zbraní na zabíjení lidí, ale usmrcování Srbů schvaloval.

2 9
možnosti
JZ

Jen tak na okraj, traktory tam dělali už před revolucí. Nebo to aspoň předstírali. Byl jsem tam na exkurzi.

0 0
možnosti
Foto

Jen jestli to nebyly traktory dodávané do Sovětského Svazu na Dálný Východ: Na březích Ussuri pokojně orající sovětské traktory byly zákeřně napadeny palbou z čínského břehu. Traktory palbu opětovaly a odlétly zpět na základnu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal