Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Prezident s ním nemá nic společného. Tedy neměl – do okamžiku, kdy on sám ho veřejně použil.

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684524

Aha, takže Reflex vydá obrázek (satiru) na které je uvedený text a podobizna Zemana, ale dle vaší logiky to nemá se Zemanem nic společného ;-D

6 1
možnosti
Foto

Do okamžiku, než to použil, s tím on sám (Zeman) nic společného neměl - nevymyslel to, nešířil. Bylo to o něm, ale on sám za to nijak odpovědný nebyl.

5 0
možnosti
LB

Milý pane Stejskale,

garantuji vám, že na světě opravdu neexistuje jediná věc, jakékoli závažnosti, o které by se nežertovalo. Stejně tak vám garantuji, že politikové běžně žertují o jakýchkoli věcech jakékoli závažnosti. Kupříkladu američtí prezidenti za studené války o odpálení raket na Sovětský svaz. Oproti tomu je vtípek využitý prezidentem Zemanem naprosté nic.

Problém je, že dle odhadů třicet procent lidí nedokáže pochopit ironii a těžko odhadnutelný počet lidí nemá smysl pro humor. K tomu se přidává proměnlivý počet lidí, kteří fanaticky nenávidí toho kterého politika do takové míry, že proti němu využijí naprosto cokoli. Pravda, Zeman jim to usnadňuje tím, že jim na vidle skáče přímo s rozběhem.

Existuje ještě poslední skupina lidí, která z určité části sestává z mixu předchozích dvou kategorií. Charakterizuje je však navíc k tomu taková sebeláska, že se neváhají považovat za arbitry vší morálky a veškerého stylu. Jinak řečeno, od morálních úsudků o skutečně vážných věcech je odlišuje to, že ztrácejí nadhled a přehánějí význam banalit.

16 3
možnosti
Foto

On smysl pro humor, jakož i pochopení nadsázky bývá často ukázkou inteligence. Jak na koho působí, to též o mnohých mnohé vypovídá. Nemluvě o tom, že často zavdává příčinu mnohým až k davovému dávení se. A pak stačí jen ,,třpytku nahodit", a už to jede;-D

4 0
možnosti
Foto

;-D Plsek. Bublina;-O A je to. A pějme zase píseń dokola, A kdo čím je, když o volech sám volá;-) P.S.: proslechlo se z inestigativ. zdrojů, že M.Z. objednal hostinu u Bokassy. Meny bude ukuchtěno z investigativců, ale toliko z ,,invesigativců" budou i hosté. A co s tím včil8-o? Ergo, mluvčí, ba i kancelář to popírají, ovšem demoMLOK už inicijuje vytoření zvláštˇ.vyšetřovací komis!!;-D

4 0
možnosti
MM

Gratuluji panu Standovi Novákovi, že tento příspěvek pobral a ocenil.

Mně se to i přes množství smajliků nepodařilo.

9 2
možnosti
  • Počet článků 4831
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal