Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R50a76d77e81k 35J52a30r29o28š

12. 1. 2018 18:18

A Babišovci to ani nehne. Stejně jako nehne jakýkoliv Ovarovičův lapsus s Emanovci.

2 0
možnosti

J35a44n 78R14á94ž

12. 1. 2018 18:01

Z vyššího principu mravního, by se měl Babiš stáhnout, neb u vrcholového politika presumce neviny podle toho principu neplatí.

Z principu politické mechaniky, by měl Babiš z politiky odejít, protože se zachoval jako pitomec, když nedal na varování a naprosto pitomě žvanil a dodal sám svými řečičkami podklady ke svému stíhání, když se už při prvním napadení před rokem tak hloupě obhajoval ve Sněmovně a v mediích.

A to říkám s vědomím, že naprostá většina starostů a dalších zastupitelů, proti nimž bylo zahájeno trestní stíhání na základě anonymního udání, bylo soudem osvobozeno a nikdo se jim pak neomluvil za zkažený život a několikaletý život v hanbě.Babiš ale není jen starostou, že ano!

Babiše rád nemám, ale takový hon na něj mi dost připomíná hon na čarodějnice. Ale zavinil si to svou neobratností sám!

1 0
možnosti

Doporučuji přečíst si na mém vedlejším blogu: "Závist....", kde jsou přejata údajná slova člena význ. rodu..........možno tesat do kamene

1 0
možnosti

P12e43t21r 47T46o29m86e39k

12. 1. 2018 11:57

Pan Hermánkovi zjevně nevadí, že je Babiš prokazatelný podvodník.

3 0
možnosti
Foto

Nelze ho ovšem usvědčit.

0 2
možnosti
Foto

když ANO poprvé vstoupilo do parlamentu, měli ve své, kodexu klauzuli, že každý jejich poslanec se v případě obžaloby, nebude bránit vydání soudu.

Velice brzo byla tato klauzule zrušena.

6 0
možnosti
Foto

Jenomže, pane Matuško, k žádné obžalobě nedošlo.

1 2
možnosti
Foto

Z pohledu českých zákonů se mu nic nedokáže a o tom to je.

2 0
možnosti
Foto

8-otak PROČ se zuby nehty brání vydání???

Jestliže jsou nevinní, soud je osvobodí. Pokud nepůjdou před soud, stále na nich bude lpět podezření a nikdy se jej nezbaví.

4 0
možnosti
Foto

On někdo v Parlamentu tvrdí, že je vinný? „Každý, proti němuž je vedeno trestní řízení, je považován za nevinného, pokud pravomocným odsuzujícím rozsudkem soudu nebyla jeho vina vyslovena.“ V demokratické společnosti platí zásada, že politik, který je podezřelý z porušení zákona (někde i ze závažného prohřešku proti dobrým mravům), má odstoupit a zůstat v ústraní, dokud podezření nebude rozptýleno. Prostě je trestním stíháním zpochybněna politikova a tedy Babišova věrohodnost a tedy by měl odstoupit a zůstat ústraní do doby než o jeho vině, či nevině rozhodne soud. Jak je to jednoduché.

3 0
možnosti

AB jako kmotr a lobbista u ČSSD ztratil podporu MZ ve chvíli, kdy ho podrazil při prodeji Unipetrolu, dostal ho přiklepnutý za hubičku a nezaplatil. To MZ nakrklo tak, že to vyjádřil i veřejně. AB nezbývalo, než se pustit do politiky sám (jinak by krachnul), první pokus nevyšel (zde chtěl být je šedou eminencí vzadu), druhý pokus musel udělat na své triko, zainvestoval do nákupu médií a do kampaně a vyšlo to. Co nejhlasitěji musí křičet "chyťte zloděje" (všeci kradnů), aby se neukazovalo na něho. Nyní na něj ukázal nezávislý OLAF a celý ten domek z karet se hroutí. Musí to být neskutečná frustrace, takových miliard dokázal potáhnout ze státu a EU a oni ho potopí na blbých 50 mega.

3 1
možnosti
Foto

Andrej Babiš podporu u ČSSD v době Unipetrolu neztratil , ČSSD mu po roce umožnila vrácení a umožnila dle Babišova návrhu aby byl přiklepnout PK ORLEN. Za to do PK OREL obdržel kolem dvou milirad. Babiš bez politické podpory není nic. Za Topolánka ji začal ztrácet a proto se vrhl do politiky. Jako ministr financí dokázal svůj majetek zdvojnásobit a to jenom díky státním a podporám z EU a státním zakázkám.

3 0
možnosti
Foto

Všude na západě je zcela normální, když politik je podezřelý z nečestného jednání, tak odstoupí a to i v Bulharsku a Rumunsku a jenom u nás je kolem toho tanec, jak někde na Balkáně. Pokud jsou Babiš a Faltýnek bez viny, tak proč se nevydají trestnímu stíhání a soudu, aby je očistil. Proč se tak urputně brání vydání. Proč je nezajímá, že členové jejich rodin sjou stíhání. Z toho vzniká dojem, že jsou vědomi toho, že se dopustili lumpárny.

6 0
možnosti
Foto

Třeba se brání vydání, pokud se mu brání, protože vědí, že v tom případě budou stíháni trestně i členové jejich rodin.

1 0
možnosti

J67i84ř71í 72C24í46s62a91ř

12. 1. 2018 10:10

Z uvedeného závěru OLAF je zcela zřejmé, proč se AB tak vehementně snaží mlžit a oddalovat své vydání k policejnímu vyšetřování.

8 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal