Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Z logiky věci" nijak nevyplývá, že policista identifikován byl.

Identifikovat (poznat neznámou osobu pohledem) a identifikovat (tedy neznámou osobu skutečně ztotožnit) není totéž.

1 0
možnosti

Z videa je jasné, že policie, pod vedením velitele zásahu, onen tkzv. útok

na NM nahrála. Ono to chtělo asi kapku krve a tak policie ve trojicích vybíhala s pendreky proti pokojným manifestantům, kteří pouze slovně požadovali a navíc i oprávněně, stažení Ukrajinské vlajky, protože byla vyvěšena v rozporu s platným zákonem ČR, ale i v rozporu s mezinárodním a vexilologickým obyčejem, protože cizí státní vlajka může být na území jiného státu vyvěšena jen s vlajkou státu, kterému území patří. Jinak cizí vlajka vyjadřuje svrchovanost cizího státu nad územím, kde je vyvěšena !!!

https://www.youtube.com/watch?v=1lYoqGnJWBQ

;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

Jak posilal pan Jerabek. Spor o Sevcika je spise sporem o charakter statu. Za Babise Beran a dalsi, ted Drulak (ktery nepapouskuje cernobilou propagandu) a Sevcik (ktery se nachazel, kde dle nemel). Spis to vyvolava velky strach, ze za nim to odnesou dalsi. A to si piste, ze odnesou. A az se dojedna mir a valka skonci (jako ze nekdy skonci), tak se bude vyhazovat z univerzit nebo i jinde za jakekoliv "nespravne a nejednotne" postoje (treba k LGBT jako na zapade) Uz to s nami zustane.

Praci cest.:-)

1 3
možnosti

Vy se z těch konspiraci a spiknutí brzy zblaznite.

5 0
možnosti

Tak či onak, nepochybně to zvýší oblibu ukrajinských vlajek na našich budovách, možná i na domech či v jednotlivých oknech, prostě všeobecně.

1 2
možnosti

Pozor vyvěšení samostatné Ukrajinské vlajky na našem území je protiprávní !!!

:-P

0 0
možnosti

Tlupa dutohlavých fanatiků se snažila dostat do Národního muzea. Žádná policejní provokace.

Video to dokazuje.

https://www.youtube.com/watch?v=M-7Ay5wEK-Q&t=119s

6 3
možnosti

Podívejte se raději níže na odkazy s policejním provokatérem !!!

:-P

2 1
možnosti

Je to tak, ale mám i lepší video i s rozhovorem napadeného a Ševčíka.

https://www.youtube.com/watch?v=1lYoqGnJWBQ

2 1
možnosti

Zřejmě se shodneme. Děkan je vysoká funkce. Zejména pro bývalého člena KSČ. Podobně, každý člověk je nositelem nějakého názoru. O tom vlastně demokracie je. Teď jde o otázku vhodnosti a přiměřenosti . Neznám žádného děkana -

Který by vystupoval po náměstích. Zejména po boku prapodivných individuí. Aby veřejně, vulgárně urážel premiéra ČR. Zřejmě dobrý člověk, stále zachraňuje. I za cenu neoprávněně drženého modrého majáku na dálnici.Rychlostí 170 km zase jinde. Šel na hřiby, zase zachraňoval. Nebohého, u ukrajinských vlajek!

Nevím, děkan má zřejmě bádat. Přít se o názory, psát publikace. Nespokojenost kvasí a je dobrým motorem. Pak i triko Lóry je dobré. Možnosti jsou nepřeberné. Paroubek jde vstříc další ostudě. Raichl poráží Vrabela. ANO zápasí s SPD. Já být šéfem VŠE? Sdělil bych mu :

"Míro, proboha. Tak si již vyber. VŠE je poměrně solidní firmou. Jak tvé mimoškolní aktivity přispějí k naší prestiži? Vidím, rád zachraňuješ. Jistě bohulibé. Možností máš kopec. Proč tady u nás tratíš čas" ... ?:-)

9 0
možnosti

A co teprve prezident - to je taky docela vysoká funkce zejména pro bývalého člena KSČ. Taky se shodneme?

5 2
možnosti

Upřímně mi na tom tiskovém prohlášení nesedí ti tři svědci :Zraněný muž, lékařka a právník. Minimálně ten právník by měl vědět, že Ševčíkovo tiskové prohlášení je bez jejich svědectví k ničemu. A jestli visí ve vzduchu Ševčíkova budoucnost na VŠE, tak je to o důvod víc, aby veřejně vystoupili a jeho tiskové prohlášení, které je zatím v rovině tvrzení, potvrdili. Přece to jsou samaritáni, kteří pomáhají. Tak kde jsou?

A propo ten zraněný muž. Mě by docela zajímalo s ohledem na okolnosti, co konkrétně předcházelo tomu zranění? Jestli před tím mlátil policajta po hlavě tyčí od vlajky, tak na co si přesně chtěl stěžovat? To je další neznámá věc, kterou ani Ševčík nemohl vysvětlit. Pravdu zná pouze ten zraněný muž a policajt, pokud zranění bylo od policajta.

0 0
možnosti

Tak ještě mrkněte na verzi Karla Kočího, živnostníka - to byl ten zbitý zraněný muž. Video, které zachycuje jeho napadení, už by hrálo pro Ševčíka a samozřejmě kočího. Ten velitel zásahu si jmenovitě vybral Kočího a je dost divný, že ho zásahovka zpacifikuje a nezadrží a nezatkne? Tohle video jasně ukazuje, že ten incident začal velitel zásahu a tím pádem ostatní zaútočili na policii.

1 0
možnosti
Foto

J49a36n 31Š87i51k

15. 3. 2023 7:28

Přesně tak, škola se má rozhodnout koho mezi sebou chce, koneckonců také pro to na vysokých školách existují různé nástroje, apod.. Pan Ševčík je typickým příkladem moderních bojovníků se svatou pravdou. Jakmile má nést odpovědnost za svoje činy, tak cukne. Jak si ho může někdo vážit, když přijde s tak průhlednými výmluvami. Dobře, nechce přijít o místo, ale měl by se chovat jako chlap. Kdyby přišel a řekl: jasně byl jsem na demonstraci jako účastník, mám takový názor a pevně si za ním stojím. A on: ...náhodou jsem šel kolem...Ubohé. Jsem zvědav dnes na ty studenty. Kolik jich bude a tak. Určitě to o něm něco vypoví. Hezký den

10 0
možnosti

Vy jste nikdy nešel náhodou kolem? Mně se to stává skoro obden. Jak jdu centrem, stačí mi když odněkud zaslechnu hudbu, tlampače, skandování, cokoli, a hned tam mažu. V němčině bych byl lehce pejorativně označen jako Schaulustige, ale prostě zajímá mě, co se děje v mém městě. Takže proč by nemohl Ševčík jít náhodou kolem, o ulici či dvě dál, ba i třeba přímo po Václaváku? No a pochopitelně, když spatřil nějaké tóčo, tak už nikoli náhodou se přiblížil, aby zjistil, co se děje. Vy sám byste třeba raději utekl, někdo zase naopak.

1 0
možnosti

Já divné, že u Ševčíka nevadí členství v KSČ, kdežto u Petra Pavla ano. Ale obto nejde a ani o účast Ševčíka na demonstraci. Ševčík měl už dávno letět z postu děkana, když prokazatelně u svého auta používal nedovolené modrý majáček s právem přednostní jízdy.

6 1
možnosti

To považuji za daleko horší než jeho účast na demonstraci, kterou tak hloupě zatlouká.

5 1
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal