Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 2
možnosti
Foto

Karma.Presne tak.Vetsina účastníků šla po demonstraci domů a ta radikální část zůstávala i přes výzvy policie před muzeem.Co tam ti lidé po skončené demonstraci a mimo vyhrazeny prostor dělali a co vyrvavali? Jaký byl jejich úmysl?Co má sundávání ukrajinské vlajky společného s bojem proti chudobě?

10 3
možnosti
JM

Youtube: Výpověď člověka zbitého u muzea.

1 0
možnosti
LM

Tak jsem se na to video podíval, abych zjistil, jak se ten "proruský dezolát, který vystudoval za naše peníze" (parafrázuji jiné komentáře na jiných serverech) snaží vniknout do budovy NM a strhnout ukrajinskou vlajku a... jsem zklamán. Kde nic, tu nic. Žádné sprosté nadávky a vulgarismy, jen despektická srovnání s časy minulými. Tedy vyslovení názoru s nímž někdo může souhlasit, jiný nesouhlasit. Co to mělo společného se znevážením VŠE jsem jaksi nepostřehnul. Tak se mi na mysl vkrádá paralela s jedním arabským příslovím: "Ženě můžeš vždy natlouci, ona už si důvod najde!" Takže určití lidé mohou Ševčíka vždycky pěkně osolit, ono se na něj vždycky něco vyhrabe...

7 2
možnosti
Foto

Proč vůbec zasahovala policie, když sundat vlajku několik metrů nikdo stejně nemohl bez jeřábu a lidé se nacházeli na veřejném prostranství, kde není zákaz vstupu. Kdyby je nechali být, tak by se vyřvali a šli by domů.

Navíc byl zásah policie nezvládnutý, dle videa.

Ševčík se na videu jen ptá slušně policie, jak popisuje autor a nechápu, proč je vláčen médii. Kdyby se čehokoliv dopustil, byl by zadržen spolu s dalšími 18 lidmi. Police se s ničím rozhodně nemazala.

To jako budeme rozlišovat, že demonstrace MCH je politicky vhodné se zúčastnit (a fotit se s politiky) a jiné demonstrace je nevhodné se zúčastnit a bude nejprve pohovor v zaměstnání a pak vyhazov? Sakra, to tu už bylo.

4 7
možnosti
Foto

Je to šmejd a lidský odpad.

3 10
možnosti
Foto

I kdyz s nim nemusime souhlasit, ted je videt silny stat a silu dotovanych medii. Priste se to muze stat komukoliv jinemu. Kdyby to stejne delal Babis nebo jina opozice, tak byste mel zase plno namitek proti statu obecne a proti propagande tak, jako pred rokem, pane Ksire.:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal