Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tvl, eště měl dostat žlutou za filmování... Za tohle by se nemusel stydět ani Neymar.;-D

0 0
možnosti

P19a98v74e83l 46K62a33ň86k72a

7. 11. 2018 10:13

Kontakt tam byl... ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jestli toho pána podkopla nebo se jenom pokusila a on upadl, když jí uhýbal je sporné. Méně sporná už je situace, kde si tato paní, v jiném záběru, kopla do malé dívky. www*bbc*com/news/world-europe-38604909 Netvrdím, že bychom měli všechny příchozí přijímat s otevřenou náručí, to je nesmysl, ale i odmítnou azyl můžeme v civilizované zemi, civilizovaně a k tomu nesmyslné kopání do dětí určitě nepatří.

0 8
možnosti

To neni sporne. Ona se ho ani nedotkla. Toho cloveka zadrzel policista a on se mu vytrhl. Tady nebueme kritizovat?

1 0
možnosti

Až někdo nakopne vaše dítě, taky budete jásat, jaká je to skvělá zpráva?

Kdyby nešlo o uprchlíky, ale o vašeho otce s vaší dcerou, kterou by měl v náručí, budete argumentovat přesně naopak.

Třeba jako ten případ Čecha ubitého řetězem v Anglii, kde byl útočník nakonec osvobozen, jak se ten verdikt nikomu nelíbil. A pro Angličany to byla skvělá zpráva, že?

Opravdu by mělo právo fungovat na principu, my a oni? Neměla by být náhodou slepá a nerozlišovat, rasu, barvu kůže nebo místo narození?

Možná by stálo se nad tou situací zamyslet i z tohoto pohledu. Protože příště budou jiní lidé jásat nad tím, že vám někdo ublížil.

0 14
možnosti

Nejde o rasu, barvu etc., což je obhájci migrace neustále podsouváno odpůrcům. Jde o to, že ti lidé vtrhli do cizí země, kde nemají žádné morální (a bohdá, odmítneme-li marrakešský paskvil, ani zákonné) právo pobývat, přičemž se domáhají -poučeni pracovníky neziskovek- nejrůznějších "lidských práv" včetně ohýbání domácí kultury tak, aby vyhovovala jim, muslimům.

10 0
možnosti

Zasloužená karma.R^:-) Můžeme zásah kameramanky posuzovat, jak chceme, ale v žádném případě nemohlo jít o trestný čin. Maximálně o přestupek.

3 0
možnosti

Aha, trochu jsem se opakoval.

0 0
možnosti

Já bych to řekl ještě jinak. Ten prvotní problém je u těch co je sem pozvali. Ty však nikdo trestat nebudeRv

7 0
možnosti

Ženská správně ztratila práci. Takhle se kameraman chovat nemůže.

O trestný čin nemohlo jít. Nemělo to dostatečnou intenzitu.

Nicméně, je krásně vidět jak jste tendenční. Najít si neprůkazné video a na tom danou věc ukazovat. . Na následujícím videu máte jasně vidět, že jednomu podrazila nohy, do druhé holky kopla. To nebyla náhoda, to nebyla pomoc policajtovi. To byla čirá nenávist k uprchlíkům. Schválně neříkám rasismus, protože podobná nenávist se klidně může objevit u Angličanů k Polákům.

https://zpravy.idnes.cz/foto.aspx?r=zahranicni&c=A181031_092656_zahranicni_luka&foto=V150909_072318_zpravodaj_nav

1 23
možnosti

No vsimnete si kolik desitek agresivnich lidi se na ni vrhalo.

0 0
možnosti

Byl to jen jiný úhel pohledu. Bylo nás víc, co jsme upozorňovalli na to, že videa, která používaji neziskovky, jsou lživá a tendenční, protože podobné video, které uvádíte, oběhlo facebook. Je dobře, že byla osvobozena, i když to trvalo tak dlouho.

17 0
možnosti

V soucasne dobe miri na hranice USA nejmene tri kolony v poctu nekolika tisic migrantu. Nasilim se jim podarilo prekonat hranice Guatemaly a Mexika. Jedna se o organizovanou invazi. Prezident Trump povolava pres 5000 aktivnich vojaku plus Nardni gardu a pohranicni policii. Pokud stat neni schopen branit svoje hranice, prestava byt statem.

27 0
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal