Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Také jsem to tak předpokládal. Rozhodnul moudře. Ale opozice ho stejně pomluví, ať rozhodne jakkoliv! Havlíček a Schillerová velmi dovedně trollí. Jejich lhaní je přímo mistrovské. Simplexní to ani nepoznají! Okamura lže mnohem průhledněji a přestože je dost hrubě simplexních, kteří to nepoznají!

A jak to dopadne u Ústavního soudu? Věřím, že bude rozhodnuto, že legislativní cesty nebyly správné, ale výsledný zákon nelze zrušit pro veliké ohrožení ekonomiky státu!

Uvidíme!

:-)

6 2
možnosti
RK

Ano. Takové judikáty dokonce už máme. R^

3 0
možnosti
RJ

No k Šalomounovi bych to rozhodně nepřirovnával. Ano, díky vládě se dostal do těžké situace. Nicméně jeho zdůvodnění bych přirovnal spíše k chytré horákyni. Úlohou presidenta v našem systému je jakási "pojistka" proti chybám. Takže při pochybnostech, které sám vyjádřil, bych očekával nepodepsání. Není jeho chybou, že se vláda dostala sama do této situace. Protože něco podepsat s tím, že se sám případně obrátím na ÚS s tím, zda to mé podepsání bylo správné je alibismus.

5 5
možnosti

Pan prezident generál Petr Pavel měl dvě možnosti:

1) Podepsat, za což bude kritizován, ale neohrozit ekonomiku našeho státu!

2) Nepodepsat, za což bude také kritizován, ale neohrozí ekonomiku našeho státu!

Rozhodl se moudře!

:-)

4 1
možnosti
PL
  • Počet článků 4811
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal