Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrad mám prolezlý od nejspodnější kobky po střechu za léta našich výtvarných plenérů, ale vždy se podívám na snímky odsud znovu a ráda :-)

0 0
možnosti
Foto

Hezký fotky a putování:-)

0 0
možnosti
Foto

Velke podekovani, pane cestovateli.

0 0
možnosti

Výtečná reportáž poutníků. Proč název "Loket"? Údajně pohled z výšky na lomení toku řeky - Tedy, jako paže. Dobré foto zkamenovatělého dřeva. Purkrabí, evidentní propagátor EET! Trápil nebohou matku k zavedení systému. Úředník se srdcem z kamene! Ďábel byl milostiv, prosby vyslyšeny ....

Zajímavá expozice dobového Wellness - Náčiní "Práva útrpného". Předběhnutí dnešní doby. Cvičencům zadarmo! Ideální artefakt židle s hroty. Vhodná např. do PS, nebo domů pro určité návštěvy. Urychluje jednání. Já osobně? Měl bych zájem o skřipec. Oceňuji dobový pokrok. Nepochybně i středověcí lidé, měli ráno potíže se vstáváním ...

Dobová Seznamka, záruka štěstí! Jde o těch 96 schodů hradní věže. Chytnou-li se milenci za ruce a vystoupí? - Nahoře nutný polibek. Jako záruka, jejich celoživotního štěstí! Bónus? Hrnek svařáku za obolus. Díky za fota. Milá žena a chlapa kus ... :-)

.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal