Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš mi silně připomíná finalistky Miss Word, všechny chtějí mír. Asi si spletl "soutěž". Jinak velká karma.

8 0
možnosti

Samozřejmě má gen. Řehka pravdu, proč to ale říkal 2 dny před volbami? To nebylo tak nutné, stačilo počkat týden a Babiš by neměl munici. Takhle mu rovnou nabil.

0 0
možnosti
Foto

On to říkal již v listopadu, ale Babišovi se to teď hodilo.

0 0
možnosti
Foto

Žádný Babišův faul už snad nemůže být šokující.

Jen se trochu bojím, že by mu to přece jen mohlo vyjít.

V roce 69 se prý někde na zdi objevil nápis "SORRY TONY". Tak jen aby se to neopakovalo, "SORRY MILOŠI".

2 0
možnosti

Jak my tady v Izraeli říkáme:

"Mír za každou cenu není mír, ale kapitulace".

8 0
možnosti

Babiš není Čech, nesnáší Česko a Češi jsou mu odporní, nabídne nás za prachy komukoliv, kdo dá víc a odjede na zámek za Macronem.

5 2
možnosti

Pán Řehka o tom nesmí mluviť. Straší akorát lidi, matky. Já chci mír. Oni chtějí válku. Oni v mír nevěří. ;-D

6 0
možnosti

V dřívějších kampaních novináři každou debatu rozebrali a nspsali, kolikrát kandidát řekl lží, pravd, demagogií... Co kandiduje Babiš, tak na to úplně rezignovali. KatmaR^

9 0
možnosti

Když z Babiše nevychází nic jiného, je zbytečné to počítat.

0 0
možnosti

Babišovy výroky rozebírat nelze. Zabralo by to spoustu místa. A hlavně? Nemají logiku. Pane Babiš - kolik je hodin? Ano, naše vláda myslela na důchodce, učitele i hasiče. No dobře a kolik je hodin? Já jsem pro mír, generál pro válku. Čapkovu matku jsem sice nečet - na naše matky zase myslím, Kolik je hodin? Neotravujte, ničemu nerozumíte. Mír zajistím odoláním Řepky a další zaseji po polích ...

Jsem přesvědčen. Babiš je interně, rozumný člověk. Raduje se z ukotvení v EU a NATO. Pochopitelně na tom zakládá vlastní byznys, ochranu. Jeho základ základu. .

To přirozeně veřejně nemůže říci. Tedy se zesměšňuje a jde si - Pro hlasy KSČm a SPD. Stejně jsou mu k ničemu. Nicméně zaseto je. Štěpení, strašení, plevel může vegetovat. Bují i ta fantasmagorická rarita- Komunisté volí svého přirozeného nepřítele, oligarchu. To, že se sami rozhodli zničit, vítám. Proč do toho ještě zatahují ČR nechápu. Pane Babiš, kolik je hodin? Rozumím tomu - Odtikává mu do dobře, sobota se blíží ... :-)

11 1
možnosti
Foto

J52a79n 53Š69i81k

27. 1. 2023 5:47

Pan Řehka logicky mluvil o válce, protože je to odborník v oboru, ke kterému válka patří. Stejně jako v rozhovoru s odborníkem na lakrumáčky by byly probírány kupodivu lakrumáčky. Bohužel od doby covidové je tu velká móda, kdy názory odborníků nic neznamenají. Místo virologů k tématu blábolili politici, zubaři, kardiologové, zpéváci a podle toho to tady vypadalo. Jediný kdo mele pořád dokola o válce je pan poslanec Babiš, který patrně už nikdy nehodlá chodit do práce, za kterou je daňovými poplatníky zvolen a placen. Hezký den

8 0
možnosti

Zase bych u Bureše jisté pozitivum viděl. Evidentně začal číst Švejka. "Paní Müllerová. Nejenom Ferdinanda.Tak nám chtěli zahubit i paní Velkouzenářivou! To vám povídám, válka bude. Mám spoustu čísel. A tak hledím do mobilu. Čekám kdy mi přijde. SMS, jako Povolávající rozkaz":-)! ... .

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS