Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60i21ř80í 53B93r18e44i

10. 12. 2022 12:21

Na německé a anglické Wikipedii se lze o Grinerové mimo jiné dočíst, že od roku 2013 žije otevřeně jako lesba. V roce 2014 se zasnoubila s Glory Johnsonovou. 22.4. 2015 byly Grinerová a Johnsonová zatčeny kvůli domácímu násilí, při němž si vzájemně způsobily tělesná zranění. Grinerová přiznala vinu a podstoupila terapii k prevenci domácího násilí. 8.5. 2015 se Grinerová s Johnsonovou vzaly a 4.6. 2015 Johnsonová ohlásila, že čeká narození dvojčat. O den později požádal Grinerová o anulaci manželství s tím, že jí Johnsonová byla nevěrná a vystavila jí nátlaku, aby si jí mohla vzít. Soud anulaci zamítl, ale v červnu 2016 obě protagonistky rozvedl. Na dvojčata musí Grinerová platit. Od června 2019 je Grinerová provdaná za Cherelle Grinerovou, rozenou Watsonovou.

Tak nějak mne udivuje, že se jako evangelikální křesťan nad touto násilnickou lesbou tak rozplýváte. A udivuje mne to dvojnásobně, když jste zde adoroval paní Päivi Räsanen, která je ve Finsku souzena za připomenutí textu farizea Šáúla/apoštola Pavla v novozákonním listě Římanům 1:26-28. Publikoval jste o ní několikadílnou ságu a byl jste soudním řízením s ní velmi rozhořčen.

0 0
možnosti
Foto

Mě zase udivuje, že jste nepochopil tak jednoduchý článek.

0 0
možnosti

J24i33ř95í 48B19r34e35i

10. 12. 2022 12:19

Škoda, pane Stejskale, že jste o některých faktech cudně pomlčel. Doplnil bych úvodním odstavce z Deníku.cz:

„Návrat překupníka zbraní Viktora Buta do Ruska podle odborníků staví Kreml do pozice vítěze při vyjednávání o propuštění politických vězňů. Analytici jsou taky překvapení, že Washington přistoupil na výměnu, ve které nefiguroval bývalý mariňák Paul Whelan, jehož ruské úřady odsoudily za údajnou špionáž. Mohl by tak vzniknout precedent, který v budoucnosti Spojeným státům sváže ruky při jednáních o rukojmí.“

„Někteří odborníci se domnívají, že But má vazby na ruské zpravodajské služby. Tyto domněnky se však nikdy nepodařilo veřejně potvrdit, ale mohly by vysvětlovat, proč Putin tolik usiloval o jeho propuštění. „Kdyby to byl jen obyčejný obchodník se zbraněmi, nechápu, proč by měl být pro Kreml prioritou,“ řekl specialista na Rusko a nadnárodní zločin z University College London Mark Galeotti.“

Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/but-grinerova-usa-rusko-vymena-veznu.html?cx_testId=85&cx_testVariant=cx_75&cx_artPos=1#cxrecs_s

„Výměna se nevztahovala na bývalého vojáka Paula Whelana, dalšího Američana, který je podle Washingtonu v Rusku neprávem vězněn. Biden zdůraznil, že USA budou dál o Whelanovo propuštění usilovat. Podle informací CNN Rusko o předání někdejšího příslušníka americké námořní pěchoty odmítlo jednat. Whelan byl odsouzen k 16letému trestu odnětí svobody za údajné zapojení do špionáže a nachází se ve vězeňském zařízení v Mordvinsku.“ Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/rusko-usa-grinerova-basketbalistka-vymena-20221208.html

0 0
možnosti

Zde je trochu odlisny pohled na slecnu Grineovou, pane Lubomíre Stejskale. Snad je treba znat tuto slecnu i z vsnci a byt nekriticky. Necham ctenare si najit vse co je znamo. Me totis nenalezi kritizovat v dnesni dobe cernosku s nenavisti k USA. Hrala za Phoenix Merkury.

K vymene. Prezident udelal vymenu za obchodnika zbrani. Pro Rusko dulezity clovek. Pro USA muze byt nebezpecny jako v minulosti. Mohu jen rici, pro pristi volbu (2024) si prezident nahral par hlasu. A u slecny Grinerove ocekavam stani v pozoru s rukou na srdci, kdyz budou hrat americkou hymnu. To mi ukaze, ze to ruske vezeni ji rosvitilo mozek.

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane Limo, v daném případě, přiznám se, je mi lhostejné, jaký má Grinerová morální profil, vztah k vlastní zemi nebo politické názory na to či ono. Odsoudit člověka na 9 (slovy devět) let ztráty svobody za necelý gram konopného oleje je totéž, jako kdybyste dítěti, které si špatně zapnulo knoflíky u košile, utrhl ruku nebo řidiči, který v obci překročil limit o 10 km/h (a nic nezpůsobil), napařil také devět let za mřížemi. Trest pro Grinerovou byl absolutně nepřiměřený, absurdní a vrcholně nespravedlivý. Vysvobození takového člověka z žaláře režimu, který se sám dopouští dnes a denně nesrovnatelně větších zločinů vítám, a to bez ohledu na to, jestli mi je nebo není nespravedlivě odsouzená oběť justiční zvůle lidsky sympatická či nikoli.

0 0
možnosti
Foto

Skřeti z ruského Mordoru mají své zájmy a tahle zlovůle se jim vždy vyplatí ve formě nějakého benefitu, kterého by jinak nemohli dosáhnout.

Výměna za obchodníka se zbraněmi s důležitými vazbami, je to co nyní ,170 centimetrový skřet z Ruska, velmi moc potřebuje.

0 0
možnosti
Foto

Jen dodám, že pokud se Putin ve svém zločinném počínání neobejde bez takového člověka, je na tom jeho režim dost bídně.

1 0
možnosti

A u soudu zavřená v nějaké kleci.

0 0
možnosti
Foto

Jak je obvyklé zemi, kde už včera vychlastali vodu, kterou měli nachystanou na zítra ...

2 0
možnosti
Foto

Představuji si pana Petříka, jak připravuje rozhořčenou reakci, kterou napíše pod Váš blog (v kopii na velvyslanectví RF), v níž odsoudí vedení Ruska za jednání, které se už nedá obhajovat ani tou nejmenší souvislostí se Stepanem Banderou.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS