Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L24u43d65ě60k 24J62a84š56a

6. 12. 2022 13:12

Perfektní popis a skvěle napsáno. Karma! Další smutná věc této barbarské války je počet fanatických podporovatelů tohoto vraždění a demolice Ukrajiny v české společnosti, hlavně však ve straně SPD a to, že svou podporu tomuto zlu a násilí mohou veřejně prosazovat. Dokonce ve sněmovně a v parlamentu EU.

7 0
možnosti

Ja jsem strasne rad, se mohou sve nazory prosazovat. Rika se tomu svoboda slova

Polozme si take otazku, co delame pro snizeni jejich poctu. Kdyz jim bude nekdo nadavat a verejne jimi pohrdat, jen je v jejich postoji zatvrdi

0 0
možnosti

Putin nic obhajovat nebude. Reálný agresor takové chování nemá. Vám karma.

10 0
možnosti

Rusko se již před několika lety dostalo na seznam zemí, kde jsou pronásledovaní křesťané. Paradoxem je to, že nejde o převážně muslimskou či budhistickou zemi, ale o zemi s převládající pravoslavnou církví.

3 0
možnosti

Zajímavé, autore, napsal jste, že "jde o Putinovu „svatou válku“ proti všemu západnímu". Oba jsme tam nebyli, oba jsme závislí na informacích zvenku, a vidím to zcela opačně. Že západu jde o válku proti všemu ruskému. Možná se z té nenávisti udusí. V důsledku toho zbytečně umírají civilisté a pracující u nás chudnou. Přibývá sebevražd seniorů.

1 21
možnosti

On snad Západ napadl Rusko?

13 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal