Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Mám z toho trpký pocit.

Už kdysi říkával A.Liberman(šéf strany Izrael Náš Domov), že není možné, aby stál u každého vojáka, strěžícího klid advokát, který by neustále napomínal vojáka, co smí a nesmí.

Tito vojáci musí být ve střehu kvůli neustálému nebezpečí ze strany teroristů, kteří se je budou snažit střílet, přejet auty, házet molot.koktejly, kameny(ty mohou též zabit) atd., atd..

Takový voják samozřejmě nemá u sebe příručky.

Je však příznačné, že ten voják, co pěstí napadl(pojďme si nalít čistého vína) podporovatele teroristů, byl drúzký voják.

Ti si hlídají svojí čest a Palestinci mají z nich respekt. Drúzové NIKDY nebudou ti, co se nechají vykleštit různými předpisy, na to až příliš hrdí.

1 0
možnosti
Foto

Díky za doplnění. Uvidíme, jaký postih čeká onoho vojáka, co dal pěstí aktivistovi (ano, podporovatelů teroristů). Liberman má samozřejmě pravdu, služba v Judeji a Samaří je extrémně těžká.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal