Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

A ja se porad divim, ze vasten Babisuv chranenec tak zajima, jestli by nebylo lepsi ho ignorovat.

0 0
možnosti
Foto

Pro P. VERNERA---Když navštívíte burzu ("bleší trh") s rozličným zbožím a zjistíte, že mezi nabízenými věcmi je i jedna prokazatelně Vaše, bude nebo nebude Vás to zajímat?

0 0
možnosti
JP

J24a61n 98P37a65v28l16í59k

24. 10. 2022 9:16

Může se tomu říkat literární koláž, olšerovský lup, plagiát nebo taky cílená provokace prostřednictvím recyklovaných výroků či vět na jejich samožerné autory k pobavení publika.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že „olšerovský lup“ mohl provést pouze B. Olšer, je logické, že v tomto i jiných případech jde o zcela unikátní shodu.

1 0
možnosti
Foto

PRO M. IREINA---Rozlišujme, prosím, Olšerův lup a "olšerovský lup" - to druhé dáno navíc do uvozovek. "Olšerovský lup" znamená lup, kterého se může dopustit každý, přičemž je proveden po způsobu B. Olšera. Tak to bylo i myšleno.

1 0
možnosti
JV

Chtěl jste zřejmě napsat, že Trčálek zveřejnil svůj blog 23. října, ne prosince ;-)

0 0
možnosti
Foto

Určitě ano, opraveno. Díky. Psát blog za plného domácího provozu rovná se dělat takového nepochopitelné chyby. Bohužel nelze jinak.

0 0
možnosti
Foto

Inu, největší fór je s tím nákupem dvoudolarových bankovek...

Ve škole by z toho byla pětka za opisování ;-D

(Kdo netušíte, račte laskavě googlovat.)

0 0
možnosti
Foto

PRO P. FALTÝNA---Nevím jak p. Trčálek, ale já jsem kupoval dolary vždy v bankovním domě (až na jednu vynucenou výjimku letos) a pokud se nemýlím (nemám tak fenomenální paměť jako Miloš Zeman - viz jeho "vlevo dole"), před lety bylo možné získat tímto způsobem i dvoudolarovky. Netvrdím to stoprocentně, ale s velkou mírou pravděpodobnosti to tak bylo. Později už byly v nabídce pouze jednodolarovky, tento stav trvá poměrně dlouho. (Důvody známe.) S ohledem na svoji zkušenost jsem proto v tipu p. tazateli napsal, že jsem si nechal dát "jednodolarovky nebo dvoudolarovky" (přesnější by bylo použití spojky "a"), což dnes už tak není - a on to při výměně jistě sám zjistil. -- Mimochodem, a v tom je zakopán pes, jak jste sám naznačil, i kdybych napsal něco, co reálně není možné, p. Trčálek by to nejspíš opsal - a tím by se sám usvědčil z "olšerovského lupu".

0 0
možnosti
Foto

Já pana Trčálka z lupu nepodezírám. To, co Vy nazýváte lupem, já vnímám jako srozumitelnou hru.

Třeba si na Vás udělá čas pan Pavlíček s radou, abyste se nebral tak vážně, a dodá, že život je jen mýdlová bublina.

2 0
možnosti
Foto

PRO J. HERDU---Jak Vy Trčálkovo nakládání s cizími texty a myšlenkami pojímáte, je pouze a jen Vaše věc. Jen bych se ohradil proti častému diskusnímu nešvaru, kdy místo smysluplné reakce na nastolený problém začneme "řešit" osobu, která ten problém pojmenuje. Rad a upozornění, abych se nebral vážně, řečí o nezvládnutém egu a tak podobně sem tu už o sobě četl až až - a musím jasně prohlásit: o tom to rozhodně není.

0 0
možnosti
JK

J54i64ř97í 71K74o71z85á33k

23. 10. 2022 21:54

Že by náhoda???:-)

3 0
možnosti
Foto

R^:-)Lup si lup blogonéro;-)

0 0
možnosti
JD

Jasný lup!

Není to první lup, není to ani poslední lup.

Všichni jste si rovni, jen jeden je rovnější.

Karma!R^

1 0
možnosti
Foto

Takže 1:0 pro lup. Kdo bude další?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal