Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A Canadian official criticized President Biden on Friday, calling his decision to ask countries such as Iran and Venezuela for oil "absolutely senseless."

"[Canada is] already the largest supplier of energy to the United States, closest friend and ally," Alberta, Canada Finance Minister Sonya Savage said during an appearance on "America’s Newsroom." "And yet we see them going to Venezuela, Iran, Saudi Arabia, for more energy. It’s absolutely senseless. We’re right next door."

Bysnys je byznys. Katar nebo Irán. Izrael a Saudská Arábie.

Proč si myslíme, že je chyba pouze u našeho prezidenta nebo premiéra, vždyt nevíme, jaké byly požadavky a reakce Katarského monarchy....

0 0
možnosti
Foto

Mě by ovšem zajímalo, a to velmi, kdo byl nositelem myšlenky, zda Zeman nebo některý z okupantu Hradu

3 0
možnosti

Už aby z Hradu byli všichni pryč.

1 0
možnosti
JR

J92a43n 21R80á32ž

7. 10. 2022 15:17

Katar je jeden s největších producentů plynu na světě. A to je jediná důležitá informace, kterou musíme brát vážně. Vše ostatní je sekundární a je zbytečné i kontraproduktivní tomu dávat nějaký význam.

0 0
možnosti
RJ

Když něco od někoho potřebujeme zjevně jdou "etické" otázky stranou.

Celá "kauza" odjezdu emíra je tak trochu v mlze. Novináři se sice snaží svalit vinu na Zemana ale vláda na ní má také nemalý podíl. Fiala podepsal rámcovou smlouvu, emír se měl účastnit s Fialou večeře. Celý problém je v komunikaci kdy Zeman pravděpodobně slíbil něco co nemohl splnit a Fiala to dostatečně neuvedl na pravou míru. Což je divné když víme, že programy takovýhle návštěv se domlouvají dlouho dopředu. Nicméně odpovědnost je na vládě, ta je zodpovědná za diplomacii.

0 0
možnosti
JR

J67a47n 72R10á11ž

7. 10. 2022 15:21

Fiala je bačkora a jako takový se chová jak doma, tek v cizině. Summit pořádá Česká republika a kdyby Fiala jasně řekl, že se Katarský emír se večeře zúčastní jako jeho host, ukázal by, že je premiér suverénně se chovajícího státu, získal by respekt a Česká republika by neměla starost s dodávkami plynu.

0 3
možnosti
JK

Miloš se už dlouho nepotkává s realitou, bohužel za něho jednají Hradní okupanti v čele s Nejedlým, který se do Evropského vyjednávání snažil nasadit minu s potenciálem velkého výbuchu. Jenže asi už dochází jiné metody a tenhle záměr smrděl na sto honů, takže podle očekávání neprošel. ;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal