Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať si to tam užije, budiž mu přáno.

0 0
možnosti

Do vlasti se vrátit už nemůže - tam by dostal doživotí.

;-(

0 0
možnosti

Chápu, nechce se mu sedět 50 let v kriminále, radši bude s nějakou dévuškou v ruské postýlce.

0 0
možnosti
Foto

Oba v článku jmenovaní, Snowden i Assange, pouze poukázali na to, že nejen Rusku, ale i Americe, jde pouze o sféry svých zájmů. žádný vývoz demokracie a svobody v tom nelze hledat. Chce to pouze sejmout klapky z očí.

2 1
možnosti

Ty byste si měl sejmout hlavně vy. Bez tajných informací a tajných služeb se dnes žádný stát neobejde. Kdo tyto informace zveřejní, nebo předá jiné straně, je zrádce - stejně jako ten, kdo ohrozí existenci sítě tajných agentů.

1 2
možnosti

Edward Joseph Snowden (* 21. června 1983) je americký disident, whistleblower, bývalý zaměstnanec CIA a sub-kontraktor pracující pro Dell na zakázce pro americkou Národní bezpečnostní agenturu (NSA), který do tisku vynesl informace o masivním a do té chvíle před veřejností utajovaném celosvětovém nelegálním sledování telefonů a elektronické komunikace ze strany bezpečnostních služeb USA. Za tento čin mu v USA hrozí pronásledování a exemplární tresty.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Mám pocit, že k tomu, aby byl tento svět opět svobodnější, by bylo takovýchto Snowdenů zapotřebí násobně více. Nejen Rusko činí nezákonné věci, dělají to skoro všechny rozvědky na světě. Zejména ta izraelská je tím docela známá a americká, no, ta už docela notoricky. Tím nijak nesoudím, zda je to potřebné a nebo není. Morální ani zákonné to rozhodně není. V tom smyslu udělal Snowden záslužnou práci směrem ke svobodě informací. Ať už si k tomu pan Stejskal bude psát co chce. Má na to ostatně ještě stále právo.

2 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Ať si Snowden to zasloužené ruské občanství užije. Jestli mu vadí sbírání dat u americké tajné služby, co teprve bude dělat u činnosti KGB, nebo FSB? Ať v budoucnu taky zveřejní jejich činnost. Putin to ocení.

0 0
možnosti

Sbírání dat - je to poslední co by komu vadilo.

Vládě USA vadí především zveřejnění jejich intrik !

:-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS