Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
JP

J82a24n 29P16a51v80l40í25k

23. 9. 2022 10:18

Mohu souhlasit s názorem prezidenta, ale souznít, to už je příliš emocionálně zabarvené, a z toho by se mi mohlo udělat špatně.

7 0
možnosti
Foto

Také jsem např. asi dvakrát souhlasil s Václavem Klausem, ale zde šlo o skutečně rozumný názor (mimořádně).

U pana presidenta si jist nejsem, je-li to upřímné, nebo vypočítavé.

4 1
možnosti
JB

J37i62r39i 26B87o91r

23. 9. 2022 9:19

Vzpomínám si jak ještě jako předseda vlády odpovídal na otázku," pane redaktore, já svoje názory neměním";-D

3 0
možnosti
MB

Miloš, je pro mne lidově - národním umělcem. Za 32 let, vytvořil nepřebernou produkci svého umění. Z vydařených skečů pak považuji "Boj o klenotnici a Hovory z akvária". Malíř vlastního obrazu! Od oblíbené lidové tvořivosti naivního umění, až po nesrozumitelné kubistické kompozice. Rád se vystavuje! Pravda, jeho obdivovatelé mají problém. Těžko! Už jeho přechodům uměleckých směrů uvěřit. V současnosti tápu. Je o výron přesvědčivosti- Nebo se snaží o lepší prodejnost své celoživotní produkce? Každopádně jeho tvorba nějakou hodnotu má. Kontroverznějšího tvůrce, zde již dlouho neměli ...

I s jeho obrazy je sranda. V popudu ochrany mládeže? Jdou na mnohých školách - třídách, ze skoby dolů. Já samotný? Nic bych si od umělce doma na zeď,rovněž nepověsil ... :-)

5 0
možnosti
JL

Zeman - parodie na českou povahu.

1 1
možnosti
KT

S názorem souzním, jen mu to bohužel po předchozích eskapádách moc nevěřím.

8 0
možnosti
Foto

Já samozřejmě kvituji jeho postoj k ruské agresi a terorismu, ale tím nemůže jednoduše smazat své předchozí výroky, postoje a názory. Také nemám jistotu v upřímnosti jeho současné přízně a odporu, protože už se v minuilosti mnohokrát projevil jako bazilišek a prokázal, že niterně jednoznačně upřednostňuje své názor a potřeby, což ovlivňuje jeho vyjadřování. Z toho plyne mé přesvědčení, že bonmot o změně názoru od něj můžeme znovu slyšet, pokud opět účelově změní názor.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
JL

Ano, pravdu mate na 100%! Zeman neni nic jineho nez krivak. Nikdy mu neodpustim jeho opakovani Gottwaldova zlocinu z 1.1.1949, kdy zrusil staletimi osvedcene zrizeni zemske, Cechy, Morava a Slezko a nastolil oblasti-kraje sovetskeho typu. Podle hesla "Sovetsky Svaz nas vzor". Tim, ze neplnill slib a ignoroval usneseni fed. parlamentu z c. 190/1990 "O obnoveni moravskoslezke samospravy" a misto toho opakoval Gottwalduv zlocin z r. 1949 se stal clovekem bezectnym a zadne ucty si nezaslouzicim!

Ani to mu nestacilo, jeho vic nez zlovolne zpraseni tisicileych zemskych hranic Moravy a Cech je ukazkovym prikladem jeho zlovule, Uz podle jmena moravska mesta jako Nove Mesto n. Morave, Moravskou Trebovou, Moravske Budejovice, Zabreh n. Morave atd. pridal ke krajum ceskym. Pramen reky Moravy podle jeho st. usporadani z r. 1998 je nyni v kraji vychodoceskem, pripomina to Hitlerovo "premisteni" pramene reky Vltavy do Bavorska. Tohle nemuze sousedovi udelat dobry clovek!

0 0
možnosti
  • Počet článků 4800
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal