Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať se nám to líbí nebo ne, tak zákony a pravidla se mění v toku času. Nakousl jste zajímavé téma, které bych ještě rozšířil o počet cizinců ve fotbalových klubech. Třeba u nás ve Slávii jsme se vydali africkou cestou. Je to dobře nebo špatně? Zatím to s těmi kluky z Afriky vychází. Koupíš levně a prodáš za draho

0 0
možnosti

J92a22k64u39b 49Š93o49l40c

17. 8. 2022 9:51

Neomezený počet cizinců vede v podstatě k tomu, že nejbohatší vyhrává. Ve fotbale to není tak markantní, bohatých šejků je víc, stejně jako kvalitních hráčů, v dalších sportech je to podstatně výraznější.

Dovede si někdo představit, že by v týmech směli hrát třeba jenom dva cizinci? Já bych byl pro. Když vezmu basketbalový Nymburk. Dostane soupeře z Izraele, Německa, Francie. A pokaždé přijede soupeř se sedmi Američany + dvěma domácími. Rozdíl mezi nimi žádný, jen otázka peněz, kdo si pořídil lepší Američany. Jaký to má smysl? Sympatičtější je mi právě třeba nymburská cesta, kde klidně postaví základní pětku pouze z Čechů. Je tam znát nějaká místní identita.

1 0
možnosti

Problém s "místní identitou" nastane když bude její kvalita pokulhávat. Pak vám nezbyde nic jinýho než skončit a I ty nejnadějnější talenty odsoudit k neúspěchu (protože jich prostě není dost a jejich místní spoluhráči je táhnou teamově ke dnu).

A fanoušci chtějí pravidelně kvalitní hru a s heslem "jsme špatní, ale autentičtí" prostě v dnešním světě nepochodíte.

(nevím jaký má Nymburk team, ale podle vašich slov asi nebude mít komplet světové úrovně)

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal