Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, pane Stejskale, iracionální emoce obvykle vedou k iraconálním úvahám. Babiš může nekonat kampaň prezidentskou či směrem ke komunálním volbám, a skutečně může dělat kampaň hnutí ANO obecně setkáváním s voliči jako jeho tvář. Ví to jen on. Řekl bych, že setkávání s voliči by byla žádoucí kampaň pro všechny politiky a jejich partaje. Vaše názorová strana až nepřirozeně ráda charakterizuje Babiše či Babišova typického voliče. Nu typický antibabišista ohne pravdu bez výjimky způsobem, jímž jste to právě učinil Vy. Nejen to. Typický antibabišista určuje jak co ten druhý myslí, on určuje jaký a proč je nejen Babiš ale i ten Babišův volič, on určuje, co je pravda a co lež. Myslím, že větším projevem vlastní pýchy, sebestřednosti, nadutosti a arogance se už snad ani nelze prezentovat.

2 0
možnosti
RS

100 lží Andreje Babiše (100lzi.cz)... A o tom to je.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 1
možnosti
JL

Když se podívám, kdo se cpe k Babišovi ve stánku, vidím hlavně staré babky: trochu se nabízí psychologické vysvětlení: staré ženy v něm vidí úspěšného synka, který tvrdou prací a chytrostí vydělal spoustu peněz. Taková česká pohádka - a že to bylo s pomocí StB, to je babkám jedno, hlavně, že synek zbohatl a vyhrál. ;-)

4 0
možnosti
JR

J80a51n 62R95á52ž

13. 8. 2022 18:17

Porovnání se sportem se mi líbí. Takže si myslím, že důvodem proč Babiš vyhrává není to, že je tak dobrý, ale že soupeři jsou horší. Což je pochmurný obrázek naší politické scény.

6 1
možnosti
PN

P33e60t94r 57N69e76d26v61ě89d

13. 8. 2022 18:26

:-)Ale no tak....Tohle by mělo zůstat tajné...

2 1
možnosti
PN

P30e22t75r 11N20e89d76v87ě29d

13. 8. 2022 17:49

Vcelku se zájmem jsem kliknul na Váš blog. Byl jsem zvědav, zda to bude obvyklá dávka stále opakovaného Babiš to, Babiš ono, voliči ANO jsou socky a samozřejmě ti hloupější.

A ejhle, trefa.

Ovšem jako kobliha musím konstatovat pane Stejskale, Vy jste normálně nebezpečný člověk:-) dávat do placu takové zamyšlení o tom, jestli náhodou někdo nehraje špatně, je pěkně zákeřné. Snad si toho nikdo nevšimne, zatím ovšem dobrý...

2 4
možnosti
Foto

Nevytýkejte panu Stejskalovi slušnost a menší zájem o křiváky, podvrťáky, lháře a zloděje. Navíc předmětem jeho hlavního zájmu je jiná oblast.

Chápu z vašeho textu, že koblihy už si na zákeřnou hru svého majitele buď zvykly, nevnímají či nechápou jí, a nebo dokonce se jim líbí a obdivují ji. Je mi proto jasné, že je udivuje zájem slušných lidí na korektním vystupování politiků.

4 0
možnosti
Foto

Teda, lidi, já se vám divím. To nemáte na práci nic důležitějšího, než pořád jen Babiš, Babiš ...??

Jak vůbec můžete vznášet otázky jako v úvodu? Chápete vůbec, že se tím nevhodně dotýkáte cti pana Babiše? Jak můžete vůbec pochybovat o jeho slovech? Copak vám někdy dal důvod pochybovat o své pravdomluvnosti? Či snad dokonce o své konzistentnosti? Vy snad i zapomínáte na jeho heroický přínos pro republiku, když byl Best in Covid!! A jak se hrdinně vypořádal s vršícími se problémy. Vždyť dokonce rozdal 800 mld. (slovy:miliard) a vy frfňáte, dokonce i z nastartování inflace jej obviňujete. Vždyť on je jediný chápající problematiku a soucítící s občany, pro které maká 25 hod. denně, neboť poledne nedrží. On všechno přece zařídil a Fialova vláda, zákeřně a podle proniknuvší do Strakovky, už vlastně nemusí dělat nic, protože vše už je jím rozběhlé. Etc., etc., etc....

A k odpovědi na vaší otázku na četnost voličského zázemí snad stačí jen uvést známý výrok našeho slovutného prezidenta Zlatoústého Zemana: Třetina obyvatel této země je slabá duchem..

12 0
možnosti
PK

No Babiš a stále Babiš je ve slovníku této vlády....stačí se podívat na nějakou tiskovku..

1 0
možnosti
Foto

Odpověď na Vaší otázku je známá a jednoduchá.

- Jedno moravské přísloví říká: Lidé jsou různé a povětšinou blbé.

- Miloš Zeman, sluníčko naše jasné ;-), řekl: Většina lidí je průměrně nebo podprůměrně inteligentní. To je jistě pravda a Miloš Zeman to dovedl dokonale využít.

3 0
možnosti
MV

Nakonec přijdou dny, kdy se dozvíme, že hnutí není ANO, ale ONA a po pár dnech bude z ONA ON. Náhodnost podobná s jistým magnátem, který moderuje, vaří, komentuje, řídí, programově plánuje a nestačí hradit splátky. Takže taky cirkus - svým způsobem.

Tomášovi jsem dal karmu a vám ji s chutí za tento text dávám také.

Pěkný zbytek soboty přeju.

8 0
možnosti
Foto

Lubomíre, Vy jeden šťourale....připomínat panu Babišovi odpoledne, co řekl ráno....to si nikdo nedovolí, vyjma placených Bakalových pohůnků....;-)

13 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal