Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dneska jsem chtě nechtě vyslechl konverzaci 4 důchodců u vedlejšího stolu v restauraci, bavili se o modle Babišovi, a víte, co berou jako hlavní důvod, proč ho volí? Že nebral plat, ale posílal to na samoživitelky nebo kam, a ten zlej Fiala si ten plat nechává. Oni prostě nevídí, že co je pro Bureše ušmudlaných 300k/ měsíčně, když si tam mohl nabrat kolik chtěl. Ne, největší problém současného premiéra je ten, že bere plat, a ten předchozí ho nechtěl. A pak zkuste tomuhle něco vysvětlovat. :-/

4 0
možnosti
Foto

Zdravím, domnívám se, že ve veřejném prostoru již zazněla ledasco a abych Vás jen nechodil kritizovat... Dneska se mi líbí, že nevynášíte veřejné soudy o vztazích policistů k AB apod... Zákrok byl otřesný už vzhledem k věku kluka ( který bych ovšem na první dobrou netipoval). Sám jsem v mládí zažíval takové, dokonce polis)cistu který mi vzteky roztrhal občanku. Popravdě jsem je ale provokoval, což by na fotkách nikdo neviděl. Kardinální chybou dle mě je ta, že se tam ti policisté pohybují v civilu, jakkoli neoznačeně. A malá poznámka na okraj, jako svého času poměrně aktivní "Chvilkař" nemám sice v ruce přesné statistiky, ale mám silný dojem, že nám "Babišovci" tímto způsobem pravidelně akce nenarušovali. Jinak zcela souhlasím s názorem pana Charváta hned podemnou, že hlavním viníkem šarvátek na svých shromážděních je Babiš sám... Viz. zdokumentované označování odpůrců za fašisty a nacisty...

2 1
možnosti

P17e91t66r 97N62e47m28e20c

7. 8. 2022 12:18

Souhlasím, že mezi odpůrci vládní koalice takovou lůzu, která chodí pískat a řvát na Babiše, nenajdete.

2 0
možnosti

Je zřejmé, že hlavním původcem šarvátek na předvolebních mítincích Andreje

Bureše jen on sám. Tato osoba - specialista na třídní nenávist, má výcvik o kterém se málokomu z nás ani nesnilo a samozřejmě toho využívá. Jeho zoufalé výkřiky o nacistech a fašistech jsou mimo mísu, ale na některé důchodce to platí.

Jinou skupinu občanů podle průzkumů neosloví. Má poslední šanci která mu zbývá a snaží se zachránit. Jsem přesvědčen, že se mu to nemůže nepodařit.

Jiná otázka jsou policisté. Pravděpodobně je špatný systém náboru nových příslušníků, zejména jejich psychika a morálka. Máme příliš nízkou nezaměstnanost a tak i málo policistů. Policie tak bere každého.

10 5
možnosti

P20e56t95r 77N38e91m79e52c

7. 8. 2022 12:20

výcvik o kterém se málokomu z nás ani nesnilo...to jste si spletl s rozvědčíkem a komunistou Pavlem

3 0
možnosti

Za prvé - když si chce kterýkoli nažhavený veřejně vystupovat, má minimálně mít povolení od obce. Musí počítat s tím, že odpůrci ho budou atakovat a zpafifikovat jeho slibotachnu. Navíc pokud by chtěl přítomnost policie, tak jedině zaplatit. S tím hochem se staloto,co Babiš předvádí už několik let - pán Bůh nad vším a všichni to plaťte !!

10 4
možnosti

Má právo vystupovat veřejně, nebo ne? Tam kde mu to nepovolí, tam nejede. Oč Vám jde? Budou rozhodovat určití straníci, kdo může, kdo ne?

Policie už vysvětlila podle jakých pravidel se nasazuje. Co se Vám pořád nezdá?

5 9
možnosti

Tak pokud Babiš nebo Okamura mluví v rámci populistické, kontroverzní a konfrontační agendy, tak se nelze divit odpovídajícím reakcím odpůrců na jejich mítincích, zatímco třeba na mítincích demokratických stran se to neděje. Vždyť to je přesně cíl těch výše jmenovaných politiků. Hrotit, rozeštvávat, rozdělovat, ukazovat na vnějšího nepřítele. A tohle by tady chtělo dělat prezidenta.

8 2
možnosti

P32e44t33r 68N56e68m85e75c

7. 8. 2022 12:29

A ODS teď vydává plakáty Babiše s Putinem, protože demokratické strany přece nechtějí hrotit, rozeštvávat, rozdělovat, ukazovat na vnějšího nepřítele.

1 0
možnosti
Foto

Na těch mítincích hnutí ANO musí mnohé lidi dráždit jejich faleš, prolhanost. Andrej Babiš teď nekandiduje do Senátu ani do komunální politiky. Prý ještě neví, zda bude kandidovat na prezidenta republiky. (Předpokládá se ovšem, že bude.) Tak proč potom objíždí náměstí právě on místo toho, aby si plnil své povinnosti v poslanecké sněmovně? Prý proto, že se rád schází s prostými občany. Tato faleš musí mnohé svádět k tomu, aby na jeho mítinky přišli proti nim protestovat.

22 3
možnosti

J86a66n 92N13o17v18a29k

6. 8. 2022 19:44

Je to tak. Bures je falesnej jak petikacka. Bohuzel spousta lidi to doted neprohledla.

6 0
možnosti

"Jasný závěr tento článek nenabízí." S jeho vyzněním ale souhlas.R^

1 0
možnosti

. . vono pane vobrstlajtnat to s některejma ženskejma máte těžký. To já znal jednu, myslím si, že se jmenovala Kateřina Žak Biomas a ta vám jednou, to bylo v roce . . . .

;-D

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že na mítincích hnutí ANO ještě k nějakým těm cirkusům docházet bude. Nerozumím ale přítomnosti policistů v civilu na mítincích. Prý aby splynuli s davem a mohli pak odhalit narušitele. Potom však tito policisté splývají s Babišovo ochrankou. Naopak přítomnost uniformovaných policistů samotná by působila preventivně a zchladila by některé horké hlavy.

Nepovažuji za vhodné chodit narušovat mítinky jiných. Samozřejmě to však nelze nikomu zakazovat. Pokud tam za tímto účelem jdu, budu muset počítat s tím, že se mohu ocitnout v konfliktních situacích. Proto bych tam také nebral sebou děti.

8 0
možnosti
Foto

A to tetování měli jenom namalované, aby splynuli s davem? ;-D

2 0
možnosti

Je zajímavé, že jsou takto narušovány pouze mítinky Babiše, nezaznamenal jsem, že by Babišovci útočili na setkání ODS, lidovců, TOPky nebo třeba STANU...

11 2
možnosti

Za to nedostanou koblihu. A taky by jim to nemuselo vydržet zdravotně.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS