Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ten závazek o kterém se NP zmiňuje je cca více než 30 let starý. Je ve hvězdách, jak může být jeho obsah splněn.

BTW zmiňujete i další názory k této návštěvě a já potvrzuji, že není příliš jednota dokonce i pan Biden má asi s cestou své demokolegyně krapínek problém, nebo je to jen domluvená hra.

‎Třeba BBC oznámila, že Bílý dům se postavil proti návštěvě a prezident Joe Biden řekl, že armáda to vyhodnotila jako "ne dobrý nápad".....tak nevím..

0 0
možnosti
Foto

Čína je teď za blbce. Totiž, již od doby vychovatele Makarenka platí, že pokud řekneme dítěti: "Nedělej to, nebo tě zabiju" a dítě to udělá, je nutné je zabít.

Jistě nadsázka, ale má to jistou obecnou platnost.

Toho pomatence, který chtěl letadlo s paní Pelossiovou sestřelit, by měli sestřelit vlastní.

Čína je t.č. extrémně expansivní zemí, je na vzestupu. Pokud by si věrný přítel našeho pana presidenta ve volné chvíli přečetl cosi o vzestupu a následném zániku civilizace, pochopil by, že tudy cesta nevede.

Bohužel, v čele států nebývají filosofové, ale jedinci s omezeným rozhledem. To platí i pro naši zem poté, co z úřadu odešel Václav Havel.

7 0
možnosti
AM

Zbytečná provokace bez užitku, jako náš Tchaiwanec v senátu.

0 9
možnosti
Foto

Pelosiová má prostě "koule". Už to vidím, jak prskají titíž lidé, kteří podporují zločince Putina.;-DR^

6 0
možnosti
PK

Paní Pelosi, osmdesátnice, jako naše Markéta (funkce, ne věk) nedělá "reál" politiku. Má to mnohem jednodušší než Joe. A že Putin je z. , už způsobem vedení války, není sporu.

0 0
možnosti
Foto

Předsedkyně Sněmovny reprezentantů USA Nancy Pelosiová přiletěla 2. srpna na čínský ostrov Tchaj-wan. Tento zvýšený kontakt mezi USA a Tchaj-wanem je zničující a má velmi vážné důsledky. Jedná se o závažné porušení čínské národní svrchovanosti a územní celistvosti, závažné porušení zásady jedné Číny a tří společných čínsko-amerických komuniké, závažné porušení mezinárodního práva a základních zásad mezinárodních vztahů, proradnou zradu politických slibů, které Spojené státy daly Číně, a falešný signál separatistickým silám prosazujícím „nezávislost Tchaj-wanu“. Důrazně se proti tomu ohrazujeme a důrazně to odsuzujeme.

0 5
možnosti
JK

Slušný překlad čínského prohlášení.

Ještě štěstí, že nám jde o svobodu a demokracii a podobné totalitní praktiky se nám hnusí, stejně jako nehorázné vyhrožování samovládců.

3 0
možnosti
EH

Takže nemáte nic proti tomu, kdyby Medvěděv přijel navštívit Karlovy Vary a podpořil zde rusky hovořící lid. ;-)

0 10
možnosti
LF

L55u54k30a71s 35F51i85k91r

3. 8. 2022 7:30

Zkusit to muze. Take muze byt zatcen a dopraven k soudu do Haagu.

6 0
možnosti
JL

"...zda Nancy Polosi najde odvahu,,," Inu neni Nanyka jako Nanyka a ta americka si na rozdil od US prezidenta Bidena vzdycky odvazne pocinala.

0 0
možnosti
PK

Jo, jo to by potvrdil i její velký "přítel Donald"..

1 1
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal