Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
MV

takovym lidem, kdyz nekdo nasepta, ze pod papirem je hříbek, budou tak vykalu rikat a tesit se z nej

karma za praci, kterou jste vynalozil k sepsani blogu

4 0
možnosti
Foto

Přišel mi asi 1,5 hodinový projev k Ukrajině. Pojednává o historii i současnosti. Je v něm hodně záběrů na prohlášení politiků Ukrajiny, Ruska, USA i Francie. Jsou v něm záběry na prohlášení i demonstrace nástupců Bandery, Majdan. Není to tak jednoduché, jak nám politici a média tvrdí.

1 2
možnosti
Foto

Na Velikonoční pondělí k nám přišel na koledu soused (strojař průmyslovák). Už něco cestou upil, ale jen vkročil do dveří, spustil, že USA provádějí agresi na Ukrajině, v Buči byli herci, ... atd. Marné bylo cokoliv vyvracet. Zacharovová, Lavrov a Peskov v jednom. A tak jsem otevřel dveře, vysrtčil jej ven se slovy "A mazej!".

7 0
možnosti
Foto

Měl jiný názor. To se u vás nepřipouští? Pak ovšem nechápu, co vám vadilo na komunistech. Ti se chovali stejně.

2 5
možnosti
Foto

Nejspíš se jedná o recesi, či provokaci nějakého hlupáka. Nálepkování oponentů na kremlomilce také nepokládám za projev moudrosti. Sám tady v diskuzi nikoho takového nečtu a pochybuji, že by se po zkušenostech s Rusy našel takový i mimo ni. Pokud se tu někdo nepřipojuje k nadšenému oslavování Zelenského či obránců Ukrajiny a dovolí si připomenout, že jiné války a konflikty vyvolané přímo či nepřímo jinou velmocí proběhly bez sankcí a zlořečení viníků, tak nejde o kremlomilce, ale o střízlivě uvažující diskutéry. Jedním z možných příčin jejich postojů může být i to, že jim současný postoj stoupenců Ukrajiny připomíná časy před Listopadem, kdy se podobně reagovalo, jen v obráceném gardu.

4 7
možnosti
Foto

Řekl kremlomilec Bicera.:-/

2 3
možnosti
Foto

Imperialismus - nejvyšší a poslední stadium kapitalismu - V. I. Lenin tak už je to tady;-D

0 2
možnosti
Foto

Objektivně vzato, to co tu teď právě máme, moc životaschopně nevypadá. Bylo by dobře, kdyby to bylo nahrazeno něčím rozumnějším, jen ne socialismem či komunismem ala Lenin.

0 4
možnosti
JM

Ja osobne si myslím, že to je čistá ľudská hlúposť. Podobné "argumenty" sa dajú nájsť prakticky v každej diskusii, vždy tam je minimálne jeden vyslovene hlúpy diskutujúci alebo človek nevzdelaný či neznalý danej témy.

Akákoľvek cenzúra je kontraproduktívna, šíriteľov len utvrdí v bludoch ktorým veria. Proti takýmto nepravdám sa dá brániť len pravdivými informáciami a faktmi, ideálne vzdelaním.

1 0
možnosti
Foto

Je to marné. Pravdu stokrát ověřenou můžete psát do alelujá, ale TIHLE budou mlít stále totéž: Chruščov daroval Ukrajinu, jsou tam nacisti, sankce Rusko posilují, Havel bombardoval Jugošku, etc. :-)

5 0
možnosti
Foto

„Rusko má právo likvidovať nacistov všade“, tak to se mají Slováci na co těšit.;-D

4 0
možnosti
KO

Nelze se divit, všeho moc škodí a tlak vyvíjí protitlak. Když už i historik David Svoboda hovoří o "přepálení" tématu Ukrajiny a Zelenského, tím víc obyčejní lidé! Křesťan ví, že náš boj se nevede proti člověku, ale proti "nadzemským duchům zla" (Ef. 2,2; 6,12) Od 90.let, kdy NATO a politici na "Západě" podporovali teroristu Hašima Taciho a jeho vrahy, se jim nedá věřit! Dokud Zelenský nepochopí, že "Království, Moc i Sláva patří Bohu" a ne Ukrajině, půjce od zlého v horší.

3 5
možnosti
Foto

A od kdy se křesťané zastávají Ďábla?8-o

3 0
možnosti
JH

Kremlomilci - tak to se bude Tomovi a adminům líbit.

Dokonce i Trčálkovi dojdou slova a nechá, tentokrát, uvědomělého autora žít....

3 2
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za poučení! Ale je to marné, je to marné, je to marné! Těch stupidních lidí je u nás jedna třetina! A některé strany mají téměř stoprocentní počet takových členů svých stran!

:-)

8 0
možnosti
Foto

Podle psychologů je nebystrých lidí dvakrát víc než píšete. Přesně tolik je i těch, co jsou stoupenci oponentů Babiše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal