Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není ani známo, jestli dotyčný nebyl součástí rabujících band.

;-(

0 0
možnosti

Násilná smrt je vždycky velké neštěstí ale v tomto případě není nějak relevantní její důvod. Ten kluk prostě byl ve špatný čas na špatném místě. Úplně stejně mohl zahnout při přestřelce pouličních gangů v Mexiku nebo pokud by se přípletl v Americe do rabování pod taktovkou BLM.

1 0
možnosti

Dnes jsem poslouchal Moravce, paní Charamzovou, s tím novým zamini, to bylo výživné, jak s darebáky z Východu zatočit, to bylo vysloveně už válečné štvaní Moravce, Charamzové, a to tam nebyla Černochová, Pekarová, Langšádlová atd., amazonky chtějí do boje, já bych jim tu možnost dal, aby se zúčastnili bojových akcí poblíž našich hranic, až to vypukne, pak bude pozdě něčeho litovat, ženský nemají na obraně co dělat, nemají představu, co je realita skutečné války

7 0
možnosti

Taky jsem to viděl a ta paní za ANO se domáhala od Lipavského nějaké větší akce ve věci reakce na Rusko a na Čínu. Chápu ji, je europoslankyně, bere svých 250 000 korunek měsíčně (plus totéž na kadeřníka, repre) a došla k pocit, že je polobohyně a může vše. Nemůže. Omyl. Jsme ne trpaslíci u nohou slonů jménem Rusko a Čína. Lipavský opravdu Rusy vůbec nevzrušuje a nebudou se s ním bavit, Čínu zajímají Češi jen v případě, že by přilezli a bili hlavou o zem (rituální pozdrav podřízených národů pro čínského císaře).

0 0
možnosti

Tady v Česku panuje na diskuzích takovéto pořekadlo, každý svého štěstí strůjcem, tak asi tak, pokud to měl být student, tak toho rozumu moc nenabral

2 0
možnosti

V tom městě vlastně pár dní probíhalo povstání či občanská válka. V takových situacích si nikdo není nikde jist životem. Měl smůlu. Jinak jsem viděl video, kde dav lidí stojí frontu před obchodem. Takže situace není taková, že by se lidi po ulicích museli plazit, když jdou pro chleba nebo pro benzín k pumpě.

0 0
možnosti

Nový Majdan se nezdařil a chudák student se svými kamarády, se patrně připojil k rabujícím bandám, které násilně kradli a ničili vše, co jim přišlo pod ruku.

;-(

0 0
možnosti

Mnozí diskutéři to viděli na vlastní oči.

0 0
možnosti

A pokud by jste se chtěli dozvědět něco více o původu třenic a napětí v Kazachstánu, tak můžete číst:

http://leva-net.webnode.cz/products/situace-v-kazachstanu/

0 0
možnosti
Foto

Dík, četl a poučil jsem se. Situace v K. mi připomíná africké státy, které se zbavily kolonizátorů. Nejdřív jásot a potom anarchie, bída, rozbroje.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

1 1
možnosti

A vy víte jak to ve skutečnosti bylo ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Ještě jste sem mohl dát odkaz na články popisující, jak demonstranti uřezali na ulici dvěma policistům hlavu.

1 2
možnosti
Foto

Také jsem to někde četl. Sleduji jen Seznam a čtu MF Dnes. Tak to mohlo být jen na těchto stránkách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal