Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J12o41s74e74f 84N82i25k16l

9. 1. 2022 11:03

R^ smutný příběh...Události v Almaty mi silně připomínají kyjevský Majdan...

3 2
možnosti
ZZ

V největším městě Kazachstánu Almaty pokračovaly v noci na neděli střety s demonstranty, napsala agentura Interfax s odkazem na zprávy místních úřadů. Zadrženo bylo téměř šest tisíc lidí, mezi nimi je velké množství cizinců, uvedla agentura RIA Novosti.

Letiště v Almaty obsadilo kolem 800 tkzv. protestantů, všichni už byli zadrženi. Letištní obchody a pokladny byly vyrabovány.

https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/v-almaty-pokracuji-krvave-strety-urady-zatkly-pres-6000-lidi-40383370#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=3pvk4LzbHC8-202201090932&dop_id=40383370&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

:-/

1 1
možnosti
Foto

Jak to říkají etatisté nakloněni k vládnutí ? Vedlejší ztráty.

My tomu říkáme arogance moci a vražda.

3 0
možnosti
Foto

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.;-) Co my o tom víme? Dozvídáme se informace z médií, která jsou na straně rebelů. Mít objektivní reportéry, tak už tam jsou a informují nás coby očití svědci o dění v ulicích. Vyptávali by se Kazachů, co si o tom myslí a jaká řešení by upřednostnili. Spojili by se s vedením rebelů a následně se zástupci vlády a nám přetlumočili jejich stanoviska k události. Snažili by se zjistit, kolik je mezi rebely cizinců, z jakých zemí pocházejí a co bylo příčinou jejich účasti na pokusu o převrat.

3 0
možnosti
Foto

Když jsme byli otroci Kremlu byli jsme krmeni lživou provýchodní demagogií u jakékoliv světové události. Po Listopadu nastalo krátké období svobody a jen co jsme vlezli do nového chomoutu, jsme zase ohlupováni.

4 0
možnosti
JV

Myslíte? I tato diskuse je důkazem toho, že to s tím ohlupováním není až tak žhavé... btw. já se ohlupován ani nesvobodný necítím. Vyhledávám si informace z více zdrojů, jezdím kam chci, jazyková bariéra pro mne nepředstavuje problém. Mohu se svobodně vyjádřit k čemu chci.

Ta období vůbec nesnesou srovnání.

1 0
možnosti
ZZ

Podle mě je to od toho mladého žida dost nezodpovědné, se toulat s autem a místními Kazachy po setmění v místech, kde jsou nepokoje, dochází k rabování, vykrádání objektů, bank, zapalování aut, objektů a střelbě.

:-P

2 0
možnosti
KT

No tak Židé jsou na něco takového zvyklí z tzv. okupovaných území, takže jim to přijde docela normální...

3 2
možnosti
JP

jasné, zda nestříleli "demonstranti"? Snad teroristé.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4815
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal