Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Stejskal, clenove muslimskych zemi maji v podstate zakaz vubec registrovat existenci izraele. Jestli je to dobre nebo spatne neni vec usudku tech sportovcu, takze bych to tak neprozival. On tu vlajku zacmaral, pro nekoho hrdisky cin, pro jineho akt stupidity.

A je tam jeste jedna moznost. Je to mozna akt sebeochrany., protoze se ho nikdo doma nebude ptat, proc "s tim neco neudelal". Takze udelal a ma doma pokoj, kde bydli.

Vy muslimske zeme nepredelate a jejich politiku take ne, stejne jako ja, samozrejme. :-) Hezky den.

3 0
možnosti
Foto

To je mnohem hlubší, stojí to na Hadíse:

„Hodina [vzkříšení] nenastane, dokud nebudete bojovat proti Židům. Židé se budou schovávat za kameny a stromy. Kameny a stromy budou volat: ‚Ó muslime, služebníku Alláhův, za mnou se schovává Žid, pojď a zabij ho!‘ Kromě stromu Gharqad [ten bude mlčet].“

Tohle citoval Velký jeruzalémský muftí Muhammad Hussein a je to i v chartě Hamásu z roku 1988 v článku 7.

Co si myslíte, že se s tím dá dělat? A může s tím něco vůbec udělat někdo zvenčí?

0 0
možnosti

Autor se diví tomu, že lidi jsou lidi. Čtu dějiny Tibetu a jsem docela překvapen, jak se v té části Asie pořád o něco bojovalo - Mongolové, Mandžuové, Číňané, Pak do toho vlezli i Britové a nakonec celý problém Tibetu byl vyřešen tak, že Mao c tung tam poslal armádu. A o tom jsou lidské dějiny, je to banda ....nějaké slušné slovo? Lidoopů.

0 0
možnosti

A kdo nakonec vyhrál?

1 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal