Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud ji budou soudit, tak je to útok na její náboženství a napadat něčí náboženskou víru je podle stejného paragrafu trestné. To by měla zažalovat svého prokurátora. Hlava 22?

0 0
možnosti

Některé západní země již splňují kriteria zkzv. měkké diskriminace křesťanů. Citování či výklad biblického poselství je v rozporu se zákonem či jiným předpisem.

Odmítavé stanovisko k homosexuální praxi mají i muslimové. Jelikož jich v mnohých evropských zemí přibývá. lze očekávat zajímavý vývoj, oni neprotestují jen slovně.

0 0
možnosti

"Homosexualita je v očích Stvořitele ohavnost. Nemusí se nám to líbit, ale tak to prostě je."

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780075

Nemohu se zbavit dojmu, že ačkoliv kolem toho chodíte jako kolem horké kaše, v podstatě s tím primitivním a zastaralým názorem Stvořitele souhlasíte. A s odvoláním na svobodu slova obhajujete i toho, kdo toto tvrzení sdílí a veřejně propaguje. Přitom kdyby šlo například o popírání holokaustu, byl byste první, kdo by proti takové svobodě slova brojil. :-/

1 0
možnosti

R^

Je pro mne zcela absurdní, že někdo může někoho soudit v duchu absurdních zákonů. Nechce se mi tomu věřit!

A k homosexualitě a onanii: Jsem přesvědčen, že tyto aktivity byly označeny za nemravné v době, kdy člověk žil v rodových klanech a potřeboval mít co nejvíce bojovníků. Homosexualita je slepá vývojová kolej, která nemá pokračování. A ipsace nikomu neubližuje. Jen ten Onan připravoval svůj klan o bojovníky!

:-)

0 2
možnosti
Foto

Svoboda slova buď je a nebo není. Jakékoli omezování, byť v sebeušlechtilejším úmyslu, je cesta do propasti. Svoboda slova je i svoboda hlásat nesmysly či lži (i když lhát se samozřejmě nemá).

1 0
možnosti

Nevím, nevím, ale lež není svoboda slova, lež je hřích! :-)

0 1
možnosti

Ursula von der Leyen vás holoto naučí, co si máte myslet a co říkat - a pokud neposlechnete, tak EK ten jediný správný názor prosadí svou silou.

;-D

5 1
možnosti
Foto

Řítíme se do děsivé budoucnosti.

Někteří vizionáři a předpovídači co se stane tvrdí, že nyní se to bude ve světě 4-5 let zhoršovat a pak se něco stane a trend se začne obracet. Zatím prý ale neví, zda to bude krvavé, nebo nekrvavé.

1 1
možnosti

J35i55r69i 75T48i72c45h91y

7. 12. 2021 15:50

Ted uz jen muzeme cekat, az tyto vymozenosti zapadu dorazi k am. Jakykoli odlisny nazor bude stihan, protoze je bud homofobni, nebo rasisticky a "nenavistny".

2 1
možnosti

V Německu to tak kontrolují už nejmíň 5 let.

0 1
možnosti
Foto

To je právě dáno tím, že svoboda slova je klam, kterým nás ti nahoře udržují v omylu, tak abychom si mysleli, že svobodu slova máme, ale že je zároveň žádoucí, určité verbální projevy kriminalizovat.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS