Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chválíte naše premiéry za vstřícné gesto. Mám obavu, že zanedlouho se dočkáme "odměny" za Fialovu vstřícnost! Budu se moc rád mýlit, ale již první schůze parlamentu byla pro mne podivná tím, jak neomaleně politici ANO nutili sněmovnu porušit Ústavu jmenováním ministra končící vlády do vedení sněmovny! Pak jednání Babiše mělo několik háčků ohledně spolupráce budoucích potenciálních ministrů bez pravomocí v Babišově vládě! Divné! Ale i divné je, jak Miloš Zeman prodlužuje výměnu vlády! Mám z toho strach! :-)

0 0
možnosti
JP

Je to šaškárna, vláda měsíce nic nedělala a když Covid začíná sám ustupovat, tak se opět zbláznila - viz. zákaz vánočních trhů. Babiš odepsal - možná předčasně - Zemana a začal nadbíhat Fialovi. Co z toho vytěží? Beztrestnost nebo dokonce prezidenta?

0 0
možnosti

Koronavirus je na nebývalém vzestupu! Opět budeme "léčit" umírající pacienty doma!

Ano, Babiš chce být prezidentem a získat opět beztrestnost! Dopřeje mu ji?

:-)

0 0
možnosti
LH

jojo akorát mají hoši v té domluvě rok zpoždění .... bohužel....

0 0
možnosti
VB

Jen jestli to není uměle vyvolaná "krize" ministrem Vojtěchem a skupinou jeho poradců, u nichž lze mít někdy podezření spíš na střet zájmů než na starost o lidské zdraví. Pod pláštíkem covid-19 se nám odebrala ústavní práva, aniž by kdokoli kolem vlivných uměl horší situaci včas předcházet. Např. skandináv. země se včas věnovaly informování občanů, aby si s počátkem podzimu více dávali pozor i na RS virus a chřipku. Už do loňského jara jsou lépe připraveny na spolupráci mezi nemocnicemi (např. personál se přesune do jiné nemocnice). U nové vlády cítím, že si nehledá lepší poradce, než jaké si zařídil p. Vojtěch, a to bude největší tragédie pro Čechy. Lež, amatérismus a cenzura se projeví zhoubněji než covid-19. Viz můj blog - údaje rakouského ministerstva - kdo vlastně umírá v nemocnicích, on ten covid je jen takový přídavek, ale hlavně jde o podzimní zhoršení různých chorob nejstaršího obyvatelstva, s čímž každý stát musí umět počítat a zčásti tomu i předcházet - prevence předčas. zhoršování různých nemocí u obyvatel ústavů.

0 2
možnosti
MB

Nepochybně prospěšné gesto. Chce to další. Důchodová reforma, co s dluhy, jak se Státní správou. Covid, jaké téma celospolečenské, nikoliv politické. Pořád jde o stát. Někdo jej v nějakém stavu předá, druhý převezme. Pouze Miloš bude udílet rady. Jak se má správně plavat. I neplavce proškolí, z akvária ... :-)

1 0
možnosti
LH

čím dál trapnější pane Bučku..... tedy pro mě...

0 1
možnosti
JP

J96a33n 79P60a95v94l19í89k

30. 11. 2021 16:14

Nějak se v tom přestávám orientovat. Kdo je farmář a kdo je čuně? Proč se podílet na kampani estébákovi?

1 3
možnosti
JS

Na jaké kampani, když je zle je třeba táhnout za jeden provaz. A ČR to fakt potřebuje.

2 1
možnosti
Foto

Naočkujme milion za týden není z jejich hlavy a tak se museli přidat i oni, aby neztratili body v žebříčku popularity. Autorům výzvy gratuluji k hození vidlí do jejich alibistického předávání moci.

1 1
možnosti
IB

R^ Je potřeba obrousit hrany.

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal