Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já pořád nechápu, jak může bývalý redaktor bolševických Halo novin může tak často, mnohdy v souvislostech nesmyslně, citovat z Bible.

Že by nějaká reinkarnace?

4 0
možnosti

Tento arogantní postbolševický sprat, co se pokrytecky obrátil na víru, by skvěle pasoval, až ho bohdá nový prezident z Hradu vypráská, na mluvčího pana Putina - také postbolševika, také náhle podporujícího pravoslaví včetně blahoslavení vyvražděné carské rodiny. Zpět k Ovčáčkovi - doufám, že si v této zemi už neškrtne! :-(

1 0
možnosti

Pochopitelně neškrtne ve veřejné funkci!

0 0
možnosti

K69a41r53e88l 35O82r11l57í75k

18. 10. 2021 9:28

"Soudit může jen Bůh, neboť jen On zná všecko", napsal někde Karel Čapek. Není podstatné Ovčáčkovo působení v Haló novinách, ale jestli věří srdcem a podle toho žije. T.G.M. také napsal mnohé hlouposti o náboženství, jestli uvěřil v Pána Ježíše jako svého Spasitele před smrtí nevím, a podobně je na tom i pan prezident Zeman. Také on se vyjadřil hodně hanlivě o apoštolu Pavlovi, čímž se odhalil, že vůbec jádru křesťanství nerozumí.

Mluvčí použil verš z dopisu do sboru křesťanů v Korintu, ve kterém někteří "neměli o Bohu ani ponětí." (15,34)

0 0
možnosti

U nás je jakékoliv náboženství oddělené od státu. Takže státní úředník by neměl prvky své víry používat ke komunikaci s občany. Kdyby byl třeba muslim, mohli bychom se taky dočkat citátů z Koránu.:-P

1 0
možnosti

"Blázen" není slovo, které bych v souvislosti s panem Ovčáčkem použila.

0 0
možnosti
Foto

A co jiné slůvko na B? :-)

1 0
možnosti

Jako ateista málo znalý písma svatého děkuji za osvětu. Taky mě to utvrzuje v přesvědčení, že Ovčáček, druhořadý komunistický pisálek, je narušená osobnost, která má škodolibou radost z toho, jaký ohlas jeho biblické výlevy vyvolávají a odvádějí pozornost od velmi vážné situace. Skutečně čím dál tím víc je zřejmé, že trio šílených lhářů a zrádců ovládlo nevyšší ústavní post a špatná zpráva je také to, že tento post zjevně ovládají již dlouho a opojeni mocí ponechali Miloše napospas alkoholové závislosti. Spravedlivý soud, a nejen ten boží, by měl každopádně proběhnout.

2 0
možnosti
Foto

A proto lidé této orientace a schopností přivedli říši Římskou k pádu.

0 0
možnosti

P68e83t52r 30B45u79r49i34a84n

18. 10. 2021 3:47

Ovčáček je svým založením komunista, Zeman též a Babiš taky. Stěžejní charakteristikou takových lidí je to, že budou lhát cokoliv a kdykoliv. To vám potvrdí každý komunista už jen tím, že otevře mordu.

Tedy to znamená, že nemají charakter vůbec žádný. Chtít analyzovat jejich kecy na nějakou smysluplnou úroveň, typu "co tím asi chtěli říct", je marná práce.

Bezcharakterním lidem, příznivcům typu výše jmenovaných, je jedno co vypustí. A oni ví, že vždycky osloví minimálně 20% málo přemýšlivých. Tak to prostě je.

Vy jste velmi inteligentní a seriózní člověk. To už vím. Většina vašich blogů otevírá lidem další bránu informací.

Prosím, nezaobírejte se takovým odpadem, jako je toto.

I když a druhou stranu vím a chápu, že jste to popsal přesně a je to třeba.

13 0
možnosti

L98u51k43a63s 29F82i93k21r

18. 10. 2021 3:02

Ovcacek (nova verze Jasanska z Rude vatry) je komous - tj. moralni odpad spolecnosti a to, ze leze z jedne cirkve do druhe mu moc nepomuze. Je tez chudy na duchu (normalni u komunistu) ale do blahoslaveneho ma daleko.

Zabyvat se s. Ovcackem je stejne jako michat stoudvi v senkruvne. Jen to vic smrdi.

6 0
možnosti
Foto

Hledat seriózní informace u osoby, která druhdy byla redaktorem rudého plátku, teď se jí hodí biblické texty, ale desatero je pro něj velká neznámá - to je dosti nepřínosné. Čekat relevantní informace od osoby pochybného charakteru, prokazatelně lživé a manipulativní, která z vrcholové veřejné funkce dělá soukromou arénu k zesměšňování osob s jinými názory, to je apriori odsouzeno k nezdaru.

Jeho ostudný způsob komunikace a sebeprezentace, neustálá dehonestace osob zasluhujících úctu a vůbec celé jeho vystupování je znevažování pozice, kterou zastává a samozřejmě i osoby prezidenta.

Snad nebude trvat dlouho odstranit a deratizovat slizskou stopu, kterou na Hradě nechává.

12 0
možnosti

Zdá se mi, že prezident se před volbami označil jako "tolerantní ateista". A za mluvčího si vybral zrovna osobu, která se považuje za kovaného teologa.

1 0
možnosti

Pane Jílku, mluvčáček Ovčáček byl v roce 2007 vyhozen z Lidového domu samotným Paroubkem. Takže si myslím, že to byl Zemanův trucpodnik, když si vzal na Hrad "prolhaného hlupáka Ovčáčka" (tak ho nazval Paroubek).

Do církve římskokatolické přestoupil mluvčáček z Církve československé husitské v roce 2018.

4 0
možnosti

Oceňuji dlouhodobě autora blogu. Popisovanou problematiku ovládá. Sám se dovzdělávám. Říkám, že bibli nelze číst. Je třeba tuto studovat. Jo těžké. Co je ještě těžší? Napasovat na to svůj život. Hřešíme každý den. Přitom zase tak jednoduché. Prostě být člověkem slušným, neloupit, nežádat a makat ...

Pana Zemana nemám v oblibě. Pro mne to symbol poživačného piklíře. Oběť vlastního ega - "Ladislav Mňačko - Jak chutná moc". Lehce připomínám, že prezident je volen. Tedy si vybere kolem sebe úředníky. To, že ani jeden nemá Bezpečnostní prověrku, o čemsi svědčí. Kdo ji nemá, není prostě důvěryhodný.

Situace v ČR je neuvěřitelná. Nikým nevolený úředníček s "rádo by kancléřem", opanovali hrad. To je evropská rarita i vstup do našich dějin. Milošova seménka, skutečně vyrašila. Srovnání se nabízí - pan Medek, Špaček. I ten Slavata s Martinicem. Vždyť to všechno, byli úctyhodní lidé. Už zbývá, co sdělí Babišův řidič. Jak to Andrej myslí s reformami, co vývoj ekonomiky ap. Opravdu, pojďme sklízet banány. Úroda je hojná ... :-)

9 1
možnosti

Na druhé straně nic nového pod sluncem . Situace na Pražském hradě stejná jak před 410 lety.

Jen místo nemohoucího Rudolfa nemohoucí Miloš, místo samozvaných všemocných komorníků Langa a Makovského novodobí nikým nevolení "komorníci", chovající se jako všemocní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4797
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal