Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě osobně je president lhostejný. Nevzbuzuje u mne ani lítost a ani odpor. Prostě je to člověk co si v hojné míře užíval co mohl a teď za to skládá účty. Plno lidí se obává, co ještě stihne vykonat. A přitom on toho už moc nestihne - za těch pár měsíců už se ani nedokáže dostat na hranu ústavy. Sbohem pane presidente.

0 0
možnosti

Prezident CR je funkce bez velke nutnosti. Podle Ustavy je prvni osobou v MOCI vykone. Prave po volbach je jeho rozhodnuti, komu sveri sestaveni vlady. Tento ukon je jeho nejvetsim cinem teto funkce. Kdyz pominu nektere dalsi dulezite ukony, je tato funkce reprezentativni. Zde je osobni ohodnoceni dulezite. Otazka pro osobu prezidenta vzdy zni. Mam na to dostatek mentalni sily tuto funkci zastavat? I v tomto rozhodnuti se projevuje jeho kvalita.

Tak si vysvetluji me ohodnoceni kazdeho drzitele teto funkce bez rozdilu o kterou zemi se jedna.

Pro mne je vsak otazkou kdo nahradi nynejsiho prezidenta. At nastane tato chvile odstoupenim nebo i umrtim. I Ustava mi rika neco o teto funkci, kdyz se ani nezminuje o teto moznosti.

0 0
možnosti

Pak ovsem ten prezident pane Limo musi tu ustavu dodrzovat a ne rikat jsem prvnim prezidentem primo zvolenym lidem a delat si co chce.

A at uz ho nahradi kdokoliv, verim ze nikdo nemuze byt horsi nez on.

0 1
možnosti

Pro svůj život, občan prezidenta nepotřebuje. Jiná je situace, - Povýšení generál, profesor, soudce, nebo čeká milost. Prezidentem se dá i živit. Od zničení ČSA, přes různé obchody s Ruskem, Čínou, pohonné hmoty, či roušky. Taky se dá źvanit. Vysílat žalmy. O něm a za něj. Dříve pro komunisty, pak zase pro něj. Změna žádná. Lže se furt. Prověrek žádných netřeba. Kdo proleze jupou, je prověřen .

Každý významný činitel, měl dvojníka. V ČR to není možné. Důvod? Podobný exemplář v naší kotlině prostě, neexistuje ... :-)

3 1
možnosti
Foto

Pro svůj život potřebuji jen lidi, za kterými je vidět konkrétní práce.

0 0
možnosti
Foto

Prezident TGM byl na závěr "vládnutí" v mnohem horším stavu, než je zatím Zeman a byl o téměř 10 let starší.

0 6
možnosti
Foto

A vy víte, v jakém stavu je Zeman?

5 0
možnosti
Foto

;-) Ani ne toliko z vůle lidu, ale i z vůle vlastní. M.Z. se tak stal pro mnohé až žábou na prameni, a dnes by byli mnozí rádi, kdyby byl odejit, či až sklapl paraple. Jinak máte pravdu, že srovnávání těchto person v prostoru i čase je dosti mimo, přesto však i až ,,vděčné". TGM coby zakladatel. Jen V.H. raději nezmińovat, neb v jeho období došlo k opaku, tedy až zániku toho, co TGM založil, a většinu svého života tomu i obětoval, mnozí pak i své životy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS