Diskuse

Nejen Sparta

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od antisemitismu v Německu, u nás nešlo o rasismus. To, že děti bučely na Kamaru, nebyl projev rasismu, ale prostě jen vyjádření nevole vůči neoblíbenému hráči. Stejně tak by se bučelo proti "bílému" fotbalistovi, kdyby s ním byl spojen pocit, že náš tým poškodil. Podobně se bučelo třeba proti italskému rozhodčímu Colinovi, který nás podle mínění fanoušků "sestřelil" v ME 2000, kdy v utkání s Nizozemskem proti nám odpískal penaltu v předposlední minutě zápasu a my tak prohráli 0:1. Český fotbalový fanoušek ho od té doby nenáviděl a dával mu to najevo kdykoliv pískal nějaký náš zápas. Stejně tak to bude i s Kamarou.

3 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

V Německu je několik milionů Turků a vysoké číslo nově příchozích z muslimských zemí, domácí skíni jsou taky známí a myslíte, že nepočetná skupinka z této společnosti si nezajde na fotbal?

0 0
možnosti

M47i10l97a97n 63B82í12l60e23k

6. 10. 2021 16:22

Možná ano, nicméně třeba u nás Turci nejsou - a stejně se dlouhá léta (a netýká se to jen skinů) vyřvává "Jude Slavie". Prý nyní i při derby; zápas jsem neviděl, ale jestli je to tak, pak museli mít letenští bafuňáři fakt radost...Každopádně jestli nemá být fotbal jen kanálem pro vybití frustrací, pak je celkem v pořádku zkoušet eliminovat tyhle stupidity (i kdyby se to týkalo jen malých skupin fanoušků).

0 0
možnosti
Foto

O nic nového nejde. To jen média se předhánějí v popisu, těchto už od vzniku sportu běžných jevů, v přehánění a aktivisté jim v tom s gustem přizvukují.

1 0
možnosti
Foto

Podle Vás je tedy hulvátské chování v pořádku a nemělo by se na ně upozorňovat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal