Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že každému, komu v hlavě šplouchá v hlavě marmeláda píše " Nejsem volič Babiše," anebo Též nejsem ve fan klubu ani jednoho z pánů" a pak následuje zoufalá obhajoba Babiše. Ať Babiš udělá cokoliv, hned koblihy naskočí a obhajují lumpárny Babiše. Nevidí, anebo vidět nechtějí, že se z našeho státu stal Babišstán. Ještě k tématu. Babiš rok 2O15 "„Nemám žádné offshory jak vaši kámoši. A vy taky někteří držíte svoje firmy na offshorech,“ pronesl Babiš na půdě Poslanecké sněmovny. Babiš rok 2016 "Myslím, že každý, kdo podniká, ví, že Panama není právě teritorium, kde se podniká transparentně. Proto to v současnosti analyzujeme a určitě podnikneme kroky, abychom zjistili, kdo z našich občanů tam má majetky. " Babiš rok 2017 k Čapímu hnízdu. Kdybych chtěl udělat dotační podvod, nebylo by nic jednoduššího než zřídit offshorovou firmu třeba na Kypru a tam by majitele nikdo nikdy nedohledal.“„V této kauze nebyla žádná korupce. Nikdo těch 50 milionů neulil někde v Panamě. Nikdo nic nevytuneloval"

1 0
možnosti

Jestli to bylo podle českých zákonů v pořádku, tak to vypovídá o hnilobě justice a zákonodárců po 1989.

3 0
možnosti
Foto

Předvolební kampaň ANO by asi byla ještě šílenější a bizarnější kdyby Karel Gott završil svou kariéru varovnou písní o iluminátech. Jako volební hit ANO by u mnohých voličů měla úspěch.

Ministr Vojtěch by si měl něco přečíst o možných příčinách vzniku paranoidních psychóz, pokud ho zajímá zdraví národa.

1 0
možnosti

Pane Flaško a spol. Nejsem volič Babiše, ale na rozdíl od Vás jsem přesvědčený, že je to neurvalý a sprostý zásah do voleb . Zkrátka Babiš vadí všem "demokratickým" silám, protože aspoň tak nějak se snaží hájit zájmy ČR.

4 2
možnosti
Foto

A Vy se považujete za demokrata nebo "demokrata"?

0 0
možnosti
Foto

Je třeba říci, že pravdu muzete mít Vy, ale zrovna tak ji mohou mít Vaši oponenti. Každopádně je zjevně, že propaganda České televize nese známky dlouhodobe přípravy a spolupráce s temi, kdo s aferou přišli a je zjevne, že ČT se na ni připravovala dlouho před tím, než byla aféra zveřejněna.

2 3
možnosti

A já myslel, že tu aféru způsobil Babiš a média, včetně ČT o ní informují. :-(

1 1
možnosti
Foto

16 nemovitostí ve Francii, příjemné prostředí, bezpečí. Pan premiér mluví plynně francouzsky, stejně jako jeho syn. Kladu si jinou otázku, než je: Proč právě teď a v čí prospěch? V těchto souvislostech se ptám, proč právě Krym?

3 0
možnosti
Foto

Náš pan premiér a celá jeho squadra se vyjadřují na intelektuální úrovni svých voličů. Vám karma.

3 1
možnosti

No stalo se někdy v roce 2009, takže několikaroční a nikoliv několikaměsíční práce. A její výsledek, tedy jen novinářů a nikoliv policie cca jen pár dní před volbami, to je velmi zvláštní náhoda.

Též nejsem ve fan klubu ani jednoho z pánů, ale dosti starý na tyto náhody věřit.

BTW, klasik se vždy opatrně ptá v čí prospěch je tak činěno, že by to byl národ, nebo kdosi v pozadí , nevím, netuším na rozdíl od mnoha diskutujících.

7 0
možnosti

Celý novinářský svět se připravoval několik volebních období zrovna na tyto České volby s cílem sesadit Babiše a ostatní vrcholné politiky ze zemí jejichž význam je bezpochyby nicotný proti ČR, si novináři připsali jako stafáž, aby to tak okatě nevypadalo.

Je tohle normální? Skutečně někdo s rozumem tomu věří? Je možné, že Babišova propaganda dokáže zcela vymazat racionální uvažování?

8 0
možnosti
Foto

Pardon. V hnutí mysli jsem zapomněl analyzovat Vámi citovanou větu Jiřího Paroubka. Zde je tedy má analýza: Také tak nějak jakoby prdlouš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal