Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti

Mezi námi, disciplinární komisi opravdu nezávidím. Pokud je mi známo, pravidla s podobnou variantou (o nějaké přiměřenosti či nepřiměřenosti zásahu) nepočítají. Jestli hráč jiného hráče, některého z rozhodčích, či diváka, takovýmto způsobem "chytí do kravaty", je to napadení či inzultace, má být udělena červená karta se všemi důsledky. Zachránit to mohl rozhodčí, který to prostě mohl "přehlédnout", podobně jako je tomu v mnoha dalších případech. Bohužel, moc nesedí ani vyjádření předsedy Líšně. Fanoušek upadl určitě díky ataku Silného, ne pořadatele.

Jediné možné řešení vidím v tom, že Silný dostane v rámci regulí minimální trest a disciplinárka jej zároveň, vzhledem k situaci, okamžitě omilostní.

0 1
možnosti

Jasně, tohle si přímo říká o medaili...

Na druhé straně, je to i obrázek současných zvrácených poměrů, kdy dominují grázlové a ti kteří se snaží chránit pořádek, jsou trestáni...

1 0
možnosti
Foto

ANO. Dominují grázlové. To máte pravdu. Opravdu zvrácené...

0 0
možnosti
Foto

Karma. S takovou situací pravidla vůbec nepočítají. Je to zcela vyjimečná situace a zasahující fotbalista by pochopitelně být potrestán neměl. Agrese a tupost bohužel opět zvítězila. I díky tomuto incidentu Zbrojovka zápas vyhrála....

2 0
možnosti

Že by pravidla reagovala i na tuto situaci?

0 0
možnosti

Tentokrát s Vaším blogem souhlas a karma.

0 0
možnosti
Foto

Tak protentokrát nechávám děkovat ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal