Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To "nepoznáte" ani tady. Lidi si něco zvolej a jiné party hned křičí "to není můj president" apod. vtipnosti.

1 0
možnosti

Pokud má na chod státu vliv náboženství, je to špatně. Třeba za katolíků to tady taky neměli jejich odpůrci zrovna jednoduché, pravda...

1 0
možnosti

J19a25n 97D43o23u71š48e52k

23. 8. 2021 15:22

Západní civilizace je specialista ve vyvážení svých hodnot. Jen ještě nepochopila, že o to nikdo nestojí a má-li se národ vyvinout, musí to udělat sám. Západní kultura nám neustále dokazuje, že pod rouškou humanity a toho líbivého slova svoboda je schopná jen dělat bordel a rozvrat. Nám tady to možná vyhovuje, lidem o tisíc kilometrů dále už nemusí.

2 0
možnosti

Autor asi přiletěl z vesmíru a přečetl si Deklaraci. Pokud ne, tak ať si něco přečte o jejím dodržování ve všech státech v Zálivu, které jsou našimi když ne spojenci, tak trpěnými neutrály.

Co se týká mučení zajatců, ješteě není známé, jak zemřel ten vrah našeho vojáka. a jak to vypadá an Guantanámu. Nebo na ně se Deklarace nevztahuje?

Nu a ti takzvaní tlumočníci se zúčastnili takových humanitárních výslechů. Takže jsou to tlumočníci, nebo spoluviníci?

Jinak doporučuji rozhovor arabisty Pelikána na Youtube kanálu Reflexu. Byl také na XTV, ale ten jsem neviděl.

2 0
možnosti

A co tím změníme, pokud budeme nesouhlasit, kritizovat atd.? Nic, Tálibům to bude jedno. Jen je bude štvát, že se nedostanou k penězům MMF a státnímu pokladu, který je v USA. Čína jim ovšem ztráty bohatě vynahradí zisky z nerostného bohatství, které brzy začne v Afghánistánu těžit. Čínu rozhodně lidská práva trápit nebudou. A proto získá další bohatství a další vliv. Západ všude vyžaduje lidská práva a co z toho má? Nic. Jen ztrácí na síle i na vlivu a je k smíchu. Pak tam přijde Rusko nebo Čína a shrábnou "bank".

1 0
možnosti

Je to otázka dvojího metru. Kritizujeme islám a právo šaria u Talibanců. Ale vláda v Arabských emirátech není o moc lepší s dodržováním lidských práv.

4 0
možnosti
Foto

Tak tady se píše o tom, co jsem si dávno myslel: https://echo24.cz/a/SdpuK/vsechno-byl-jen-podvod-nic-jako-afghanska-vlada-nebo-armada-neexistovalo-popisuje-americky-vojak

Je to teda výcuc z rozhovoru nájemnýho žoldáka pro nějakej židovskej plátek, takže to samozřejmě může být lež, že ano. Nicméně to plně odpovídá tomu, co v posledním měsíci nastalo, takže by si tipoval, že boreček popisuje po pravdě to, co tam viděl. - - - - A s tím bych ukončil ty planý diskuse, protože Afghánci konečně mají, co si zaslouží, ta šaria a ta šikana od všech těch teplých muslimů, to kamenování, pálení za živa a vláčení za autem, to je jejich kultura a ať je to teda jejich denní chleba. A ty afghánský tlumočníky s rodinkama bych vzal na výlet nad kábulský letiště a vysypal je zpátky tam, kam patří. Jedna velká parta zlodějů to je. A tak jako si Češi zaslouží Babiše, tak si i Afghánci zaslouží Taliban. Oběma se to teď naordinovalo na dalších 20 let, tak ať si to užívají do sytosti - a pak se uvidí.

3 0
možnosti

Pane Stejskal, pokoušíte se učit morální zásady národ, který tu nechce cizáky či homosexuály; který je světovou špičkou v konzumaci piva; kde cca 10% lidí volí fašistickou politickou stranu; kde politická špička glorifikuje, inspiruje a podporuje vesnické alkoholiky a osoby bez vzdělání - a především sebe sama; národ, který si ve svobodných volbách zvolil pomstychtivého, bytostně zlého notorického alkoholika.

Sorry, ale Vaše poselství bude mít nějaký vliv tak možná na mého psa.

Nechť je toto zpráva pro všechny, kteří by chtěli Čechům říkat něco o morálce. Je to marné, je to marné...

0 6
možnosti

Máte zajímavé přátele.

0 0
možnosti

P66e98t68r 55N34e44d77o11m86a

22. 8. 2021 21:21

Nikdo nesmí být vystaven svévolnému zasahování do soukromého života, do rodiny, domova nebo korespondence.....Snowden prokázal, že USA šmírují celý svět, takže to s dodržováním tevchsrty není moc žhavé ani na zapade

8 0
možnosti

J35i23r76k84a 38N56o92v80á55k

22. 8. 2021 19:58

Všechny ty články jsou čistě teoretické, něco podobného je i v naší ústavě a u všeho je poznámka, že zákon může stanovit jinak.

Např. vám může být tajně kontrolována pošta, či nemůžete veřejně vyznávát rasismus.

No a v afganu teď řekli, že ten jejich zákon je šaria a je vymalováno.

4 0
možnosti

Vubec to nejde srovnávat. Zatímco ta deklarace je právně nezávazný dokument, nase Listina je závazná.

Nadto u všeho není poznámka, ze zakon muze stanovit jinak, je to jen někde.. např. u tech ponižujících a krutých trestu a zacházení žádná výjimka byt nemůže..

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal