Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

4 dny po převzetí moci v Afganistánu - a stále žádné zprávy o masakrech !

:-)

0 0
možnosti

J36a12n 74M70a54r31e52k

18. 8. 2021 18:24

Vaše zmínka o výzvě k tomu, aby se 'vsdali, že se jim nyc neztane'...mi připomíná moji cestu tramvají do naší pobočky na Karláku. Bylo to v létě 1964, kdy jsem viděl Karlovo náměstí a okollí plné esesáků a schutz polizei, kteří se tam povalovali na trávě. jeden z těch SS volal na druhého: hele, vole, nemáš cígo"? To jen jedna vzpomínka na natáčení filmu ATENTÁT, Když vyzývali parašutisty, že se jim nic nestane, proč ten kordon esesáků?

Ale k věci. Jako vy, vidím paralelu mezi tou dávnou událostí a dnešními sliby talibánu. Ano ..nyc se jim neztane...

0 0
možnosti
Foto

To násilí, co popisujete, dělá každý stát, když jeho ovce neposlouchají vrchnost. Některé víc, jiné míň, ale dělá. Na tom není nic divného.

1 10
možnosti
Foto

NATO při své tak zvané misi zmasakrovalo mnoho domorodců, není tedy divu, že se mstí i na nevinných. Nebýt US agrese, nic z toho by se nedělo.

1 8
možnosti

Je pozoruhodné, že se dosud žádné masakry neprokázaly.

Ano - různí blogeři, či politikové mluví o násilí a masakrech - ale prakticky dosud nic strašného, po útěku staré vlády, se v Afgánu nestalo !!!

:-)

0 0
možnosti

Pan mluvčí....slova,slova a zase jen slova..šárija je jasný návod jak jde život podle Islámu a tam moc prostoru pro ženská práva asi není....Afg. se opět vrátí o pár století zpět.....

2 0
možnosti

R^zajímavý článek

2 0
možnosti

R^

Takže čekat a nepropadat panice !

:-)

0 0
možnosti

Jen mě tak napadlo, že je to jako když na Rusi vyhráli bolševici. Taková VŘSR mezi mohamedány. Co bude dál, se uvidí za pár let - v roce 1917 a taky nikdo nevěděl, co bude v roce 1927 nebo 37. Ale odhadem bude to něco jako Pákistán.

0 0
možnosti
Foto

Skvělý text, perex mě opravdu rozesmál a nosná myšlenka o vzetí nadějí je perfektní. Karma jako BrnoR^

3 1
možnosti
Foto

Červenku perex opravdu rozesmál, ačkoliv rozhodně o žádný vtip vůbec nejde, jak se jej tady autor snaží poměrně trapně prezentovat!! Kdo viděl původní verzi filmu Atentát, musel si všimnout, že tuto větu pronesl lámanou češtinou nácek, co chtěl vyzvat parašutisty skrývající v kryptě pražského kostela, co zabili zastupujícího říšského Protektora R. H., aby se vzdali dřív, než budou zlikvidováni. To je ale čurina, pane Červenko, že?;-(

0 2
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal