Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Katka bude mít vždy problém s vlastnickými vztahy, samozřejmě těch druhých.

Ten příklad s Benešovými dekrety není moc humánní. Podle mne by se měly zrušit, protože staví na principu kolektivní viny.

1 1
možnosti
PB

P14e21t44r 88B55u20r80i82a75n

18. 6. 2021 12:49

Výborně.

Ideologická úderka Konečné byla kompletně tak odporná a lživá, že mi bylo i žinantní ji dopodrobna kritizovat. Vám karma.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 0
možnosti
KO

Komunisté nemají Izrael v lásce od doby, kdy Židé vytvořili socialistické kibucy, tzn. uskutečnili projekt, o kterém komunisté na sjezdech jen žvanili.

5 0
možnosti
AN

A68l91e39š 15N69o53v77á63k

18. 6. 2021 8:20

že se na stranu Hamasu staví komunisti, to se dá čekat. Ale podobný postoj mají i oficiální kruhy EU.

4 2
možnosti
JZ

Na stranu Hamásu se staví Rusko, kterého podpořilo hlasováním v OSN.

4 0
možnosti
PV

Pani Konecna by asi udelal nejlepe, kdyby doma chytla 5 lahvi od piva, vratila je do vykupu a utrzene penize by poslala na ucet Hamasu. Nebo ne, jeste lepe, kdyby odjela na mista bojuvek pomoct kamosum z Hamasu a uz se nevracela.

8 0
možnosti
TL

Perfektní objasnění R^R^R^

Bohužel ani to této povedené soudružce a la fasci di combattimento stačit nebude.

10 0
možnosti
LU

"Sovětský svaz měl smlouvu s nacistickým Německem, a jak po 22. červnu 1941 – poté, co Hitler napadl svého smluvního spojence Stalina."

No a?8-o

USA mali množstvo zmlúv so Sovietskym zväzom aj počas studenej vojny, nevidím nič dramatického na zmluve o neútočení, a takisto zmluvu o počte jadrových zbraní, alebo aký je zmysel, toho, že komunisti mali zmluvu s nacistami aj s demokratmi?

0 3
možnosti
Foto

Nejde primárně o tu smlouvu, ale o komunistickou propagandu. Jiná byla před útokem nacistů, jiná samozřejmě po něm. I českoslovenští komunisté s tím měli problém: v době před napadením SSSR, kdy už nacisté okupovali Čechy a Moravu, se dostali do propagandisticky prekérní situace. To jsem měl na mysli.

6 0
možnosti
AM

Co tak se ještě vyjádřit k osadnickému hnutí a porušování mezinárodního práva?

Kaliningradských a podobných historek už jsme myslím slyšeli dost...

1 13
možnosti
FL

Mezinárodním právem si první vytřeli záď Arabové a porušují ho permanentně. Kdyby tohle mezinárodní společenství vyřešilo, Izrael by ho porušovat nemusel. K těm osadám - vidím to tak, že přístup Izraele je: Když musíme 70 let čelit vašim útokům a není s vámi rozumná domluva, tak se odškodníme na vašem území. Mimochodem, nikdy to jejich palestinské území nebylo. Pouze mohlo být, kdyby si to nezkazili agresí a hloupostí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal