Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jistěže šlo ze strany Bakalových "novinářů" o zlomyslný, podpásový útok na Klause, jistěže se v těch exkrementních argumentech veřejnoprávní moderátor Kroc vyžíval - s gustem je rozšlapával.

Jenže přesně takovým způsobem, především veřejnoprávní redaktoři, komunikují prakticky se všemi, kteří jim nejdou ideově pod nos.

Zmíněný Kroc není žádná zrůda, takových a ještě mnohem horších, jsou plná veřejnoprávní média.

Václav Klaus si to už jen neuvědomuje a ztrácí nervy:-(

5 8
možnosti
JL

Klaus je sice bývalý sportovec, ale nevím, že by někomu dal pěstí v době politické kariéry. Ta jeho reakce nebyla prezidentská, stárne. Zeman na invalidní židli a Klaus blábolí nesmysly. Takový je konec českých prezidentů.

12 8
možnosti
Foto

Jak kterých. Havel umřel včas. A to si nepřejme některé relativně mladé na Hradě, ti by tam obsedávali, pak žvanili, pak to zkusili znovu...

3 0
možnosti
Foto

Tak já chápu pana autora s jeho názorem na antimilitantní chování, ale musím zároveň připustit, že mužům je vlastní přímočaré vyřízení si sporu, tedy boj a to mi pohled na VK nijak nesnižuje, i když se VK pohybuje v prostředí intelektuálně vyšším, než je řešení hrubou silou, kterou ale nepoužil, jen ji olitoval...

13 0
možnosti
JT

J77i84r88i 61T36i88c45h17y

5. 6. 2021 16:18

Jeho vyjadreni o pestnim napadeni bylo symbolicke, nic takoveho neudelal a ani by neudelal.

3 0
možnosti
JR

J97a61n 51R22á60ž

4. 6. 2021 22:27

Dal jsem karmu.

Dobře popsané!

3 0
možnosti
LU

V demokratickm štáte má možnosť každý novinár sa pýtať politika, alebo expolitika , na čo chce a koľkokrát chce, politik nemá diktovať novinárom čo sa ho má pýtať, politik má mať rozvahu a nenechať sa vytočiť,

ČKlaus je ako Lukašenko, ten prikazuje novinárom, čo majú povedať.. Novinár Pratasevič "Som vinný a Lukašenka si vážim, má gule z ocele."

Nad novinármi v demokracii nevyhrá, Trump sa takisto snažil novinárom diktovať otázky, a ako dopadol.

4 14
možnosti
MB

Pokud novinář klade stále dokola otázku, která byla již dávno před tímto rozhovorem vysvětlena, tak to nemá s demokratickým právem "pýtať sa politika na čo chce" nic společného. Ptát se může na to, co se stalo. Pokud stále klade blbé otázky, je to blbec.

No a s tím srovnáním s plešatým traktoristou jste to pohnojil úplně. Po vašemu povedané - hülyeségeket beszélsz .

16 0
možnosti
PK

Poslouchal jsem tento rozhovor při jízdě autem, měl jsem pocit, že novinář odmítá jeho odpovědi akceptovat a to i přesto, že zřejmě to podstatné VK vysvětlil. Ochod započal dotazy na dopis od pana Petráše, dotazující nemohl pochopit, že si na text po letech není schopen vzpomenout, no a tak se slovy, že Bakalovi soudruzi novináři....a konec. Teátr na druhou a VK se nedivím.

7 2
možnosti
Foto

Ze samotných dokumentů vyplývalo, že půjčku Sovětskému svazu schválila vláda (předlistopadová), zatímco Václav Klaus coby ministr financí (listopadový) přepsal tuto půjčku do státní bilance. Křečovitá snaha „něco“ najít přebila podstatu toho, že o věci rozhodl někdo jiný.

Vinit Václava Klause z toho, že účetně poslal 1,3 miliardy USD na základě starších rozhodnutí, je z tohoto úhlu bizarní. O půjčku v dolarech, natož „skrytou“, jak sugestivně tvrdí původní zpráva, nešlo. Jednalo se o standardní účetní převody fiktivních sum v rámci udržení dysfunkčního mechanismu v chodu.Mimochodem, bývalý guvernér ČNB Singer dohledal několik detailů k tomu, jak to bylo: předně onu půjčku neučinilo ministerstvo financí, ale ministerstvo zahraničního obchodu, nešlo o dolary, ale o tzv. volně převoditelné rubly, jejichž objem byl vyčíslen v dolarech, a nešlo o poslání peněz, ale účetní překlopení závazku v hodnotě 1,3 miliardy USD ze vzájemného obchodu. Shrnutí známých faktů je prosté: Nic se nikam neposílalo. Nicméně to nezní tak senzačně a bylo zajímavější vyrobit fámu. Že realita je jiná, už nikoho nezajímá, místo toho zde žije a koluje fáma, jak Klaus posílal Rusům peníze. Krásná ukázka dezinformace, co?

22 0
možnosti
Foto

Jak nemám Klause rád, tak tady Vám pane Stejskale dávám karmuR^ Úroveň novinařiny je dosti úděsná.

13 4
možnosti
JD

Kdo se otře o novinařinu, bude řádně potrestán!

3 1
možnosti
  • Počet článků 4832
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal