Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Však mně se ta suma zdála hned podezřele malá. :-)

2 0
možnosti
PV

Vaclav Klaus chyby nedela. Nikdy. Rozumite? Nikdy ... (;-)) ... R^

15 0
možnosti
JT

J88i90r78i 17T76i68c47h51y

5. 6. 2021 16:13

Pane Stejskale, velmi dobre jste to vyhodnotil a ted to sliznete od "milovniku" Klause.

3 0
možnosti
TH

Klaus byl vrchní velitel ozbrojených sil a vytočí ho chování na úrovni mateřské školky. Když vidím dnešního vrchního velitele ozbrojených a policejních sil, tak se nabízí otázka. Jak by se oba zachovali být vystaveni tlaku? Jeden by utekl a druhý naplnil plíny?

6 5
možnosti
ZD

Klaus naznačil respektive nevyvrátil případný návrat a tak se ocitl v zaměřovači. A novináři a redaktoři jsou jen zaměstnanci. Dostávají a plní.

7 2
možnosti
PP

To ze VK něco vysvětlil neni důkaz, ze to tak skutečně bylo. Neni to nic jiného nez subjektivni prezentace objektivních faktů. Je otázka zdali vice verit listinným dokumentům nebo interpretaci v záležitosti angažovaného subjektu s přetrvávajícími politickými ambicemi.

8 0
možnosti
VO

Lidi by si měli uvědomit, že politik, nebo ten, kdo chce mluvit do veřejných věcí, se musí umět vypořádat i s dotazy, které se mu zdají hloupé a na ztrátu času. Musí umět reagovat slušně i na vyložené hověziny.

Václav Klaus se zařadil svým výrokem po bok Miloše Zemana, odchodem ze studia po bok Davida Ratha. V obou případech pro mě velice nevhodná společnost.

18 13
možnosti
JC

J49a38n 30C75a10l49d87r

5. 6. 2021 12:21

To je pravda. Ale pan redaktor se ptal jak "jeliman". Za tento svůj výkon by neměl dostat zaplaceno, určitě to umí lépe. Měl by mít větší nadhled (a rozhled). Pokud není schopen si to uvědomit, asi by si měl dát na čas pauzu.

10 0
možnosti

Osmdesátiletý kmet by neměl používat silácké výrazy, že dá pěstí někomu, kdo je o pětadvacet let mladší, a ještě je v plné síle. Působí to dost směšně i u Klause.:-)

17 2
možnosti
VV

Zcela souhlasím. Výrok pana bývalého prezidenta mě velmi překvapil. Je jedno, jaké zastává politické názory a zda s nimi člověk souhlasí či ne. Kultura veřejného života u nás velmi zhrubla a přiblížila se banánovými republikám. Kdo jiný by měl dávat příklad ostatním, že k veřejné funkci patří také kultivované vystupování? Kdo se chová jako buran a primitiv, je buran a primitiv. Chceme, aby nám takoví lidé dělali zastupitele, starosty, poslance, ministry, prezidenta? Pak se nemůžeme divit, že je naše země v takovém stavu, když si je volíme. Věřím, že pan Klaus takový není a že bude mít dostatek sebereflexe, aby se to neopakovalo.

3 1
možnosti
JN

Jako je fakt, že na přesdržku pro toho novináře to opravdu bylo. To mě napadlo, ještě, než to pak přiznal Klaus. A zároveň mě i napadlo, že je obecně prezentovaný a zřejmý fakt - nesnížit se k násilí. Ale s léty zjišťují, že chování ve společnosti je čím dál víc založeno na hrubosti, lži, podvádění, korupci, demagogické propagandě, omezování, ovládání, manipulaci a obecně neslušném chování. A jestli se slušně chovám, očekávám to samé od protějšku. Pokud on tam jde s opačným úmyslem, pak se z něj logicky stává nepřítel...

4 2
možnosti
  • Počet článků 4832
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal