Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Aféra, založená na možné dezinformaci HN (kterou někteří považují za fakta) pokračuje možnými dezinformacemi a "nevzpomínámsi" informacemi Václava Klause (které někteří považují za nezvratná fakta).

A tak my si tady žijeme (za zvuků práskání dvěří ukřivděného Vaclava).

4 0
možnosti
TT

Pacifismus je jedna z licoměrných tváří pseudohumanismu. V jednom z Belmondových filmů se před závěrečnými titulky objevil citát ve smyslu "Největší štěstí je vidět svého nepřítele zabitého na zemi." A kdo to popírá, je buď lhář, nebo spadlý z višně.

0 0
možnosti
TT

*vidět svého nepřítele ležet zabitého na zemi

0 0
možnosti
SR

Mne na rozhovoru na XTV zaujalo něco jiného. VK tvrdil, že před rozhovorem spolu s moderátorem Krocem vedli příjemný rozhovor. Jakmile začal přenos, moderátor okamžitě změnil tón a začal být útočný. VK to označil za herecký výkon hodný Oskara. Pokud to není jen subjektivní dojem VK, něco to naznačuje...

4 2
možnosti

Co naznačuje, když si soupeři před zápasem podají ruce a pak do sebe buší hlava nehlava?:-)

3 0
možnosti
FP

Novinařina je v dnešní době na bídné úrovni. Neustále skákání do řeči a přerušování vysvětlování svědčí o hledání obhajitelnosti svých názorů a ne hledání pravdy. Zde pan Kroc selhává a spoustu dalších “novinářů”. Jde o hledání senzace a ne faktů. V kontextu tehdejší doby také souhlasím s tím, že přerušit okamžitě zaběhnutý systém půjček by se jednalo v podstatě o malou ekonomickou sebevraždu. Na druhou stranu je zvláštní, že si Klaus nevzpomíná na předschválenou půjčku, byť byl jen jejím účastníkem. Jednalo se o velké peníze a toto Klausovi nevěřím. Stejně tak by bylo zajímavé, kdyby se dostali k tomu nejzajímavějšímu - proč byla největší část Rusku odpuštěna? Na to měl Klaus se Zemanem již přímý vliv! Klaus je sebestředný nadutec s pocitem nadřazenosti. Mohl vše v klidu vysvětlit. Mě tak o ničem nepřesvědčil a naopak posílil podezření.

10 4
možnosti
JH
ML

Žádné dolary jsem do Ruska nikdy neposlal a ta suma také nesouhlasí! ;-)

2 1
možnosti

Už si nic nepamatuju, ale vím p ř e s n ě, že tak, jak to říkáte vy, to nebylo!;-D

6 0
možnosti
FK

To je jako rádio Jerevan. Nejednalo se o Klausovo tajné poslání 1,3 miliardy USD do SSSR, ale o úvěrový rámec pro naše podniky vyvážející do SSSR v takzvaných převoditelných rublech - XTR. Jako většina věcí v socíku byl tzv. převoditelný rubl imaginární měnou, která měla stanovený kurz vycucaný z prstu 1USD - 0,65 XTR, takže se zřejmě jednalo o 2 miliardy XTR. Na systému revolvingových úvěrů se stanoveným úvěrovým rámcem fungoval barterový obchod v systému RVHP a o poskytnutí daného úvěrového rámce rozhodla ještě Adamcova vláda. No a redaktůrek který zřejmě vystudoval genderová studia kde ho učili kterak rozeznat od sebe 48 pohlaví, udělal ze 2 miliard XTR 1,3 miliardy USD a ještě si k tomu přimyslel že ty dolary poslal do SSSR Klaus tajně. No nevím jestli je to na pěst, ale na pár facek jistě. Pro nás co si tu dobu pamatujeme, pokud by Klaus celou akci zaříznul spousta podniků který vyvážela do SSSR a na Západě se nemohla se svou produkcí uplatnit by okamžitě zkrachovala a Bolševici by okamžitě začali křičet že kapitalisti berou lidem práci, což v prosinci 1989 nebyla ta nejlepší možnost.... Dále si je potřeba uvědomit že v té době byla u nás stále tzv. Střední skupina Sovětských vojsk, dočasně umístěná na našem území :-) v síle 80 000 mužů.....

12 0
možnosti
FS

Jakmile někdo někde (jako zde pan Kopecký) začne vytahovat nějakých 48 pohlaví (vymyšlená a nikým nepropagovaná kravina) tak i kdyby v ostatním textu měl měl naprostou pravdu (což zde pan Kopecký asi má) tak je u mně - víte co.....

0 0
možnosti
MW

Zbytečně jsem to četla.Takový žvást o ničem.

1 3
možnosti
Foto

Pan expresident svým výrokem jasně dokázal, že cosi nekalého provedl. Tečka.

12 12
možnosti
FK

O té době toho buď moc nevíte, nebo máte nasazeny ideologické brýle. Tečka.

4 3
možnosti
JL

Bůhví jak to tenkrát bylo. Faktem je, že dostal od Putina Puškinovu medaili.

Puškinova medaile je od roku 1999 udělována ruským občanům i cizincům, kteří se významně zapsali v kulturní oblasti, humanitárních vědách, literatuře či jiných oborech umění.

Ví někdo, za co ji dostal Václav Klaus?

14 1
možnosti
Foto

Za svých 70 nejlepších výroků.

2 0
možnosti
JP

Nemusel dávat tak nápadně najevo svou ješitnost a aroganci. Moudrý muž dosáhnuvší úctyhodného věku by již měl umět reagovat místo hysterických výkřiků a hulvátských urážek vůči partnerovi věcně a bez emocí a pochopitelně i slušně.

13 0
možnosti
  • Počet článků 4832
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal