Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Moderátorka Witowská by měla přehodnotit svůj styl vedení Interview ČT24: hodí se spíš na komerční stanice, nikoli do veřejnoprávní TV. Vadilo mi jak u předsedy Pirátů, tak u předsedy ČSSD to, že je takřka nenechala promluvit, neustále jim jen rozbíjela věty, ač z jejich strany mělo jít o docela podstatná sdělení pro občany.

4 1
možnosti
Foto

To jste si všimla brzo :)

2 0
možnosti
TL

Lze souhlasit, ALE...

Ano, je možné, že velká hora porodila další myš, ale, kdyby se hamham choval jako čestný politik svébytné demokratické země, k takové kauze by přece vůbec nedošlo, nemohlo by dojít!!!!!!

Jenže on se tak chovat nemůže, jelikož takový není, je vším možným, ale čestným určitě ne.

A jistě jest otázkou, zda ČR je takovou zemí, viz výše... Podle mne ani náhodou. Nejsmutnější se zdá fakt, že voliči takové exempláře

(hradní padouch, bureš, hamham etc) zvolili, že takový elektorát v této zemi má takový hlas.

A opět - jací voliči, že to jsou? Potrefená husa se určitě ozve.

3 0
možnosti
Foto

Spíš bych řekla, že Hamáček nesmí vyzradit něco opravdu tajného, něco, co zatím nenapadlo ani Kroupu

3 0
možnosti
PP

Tak ten rozhovor mi unikl. Nicméně to jen potvrzuje můj názor na celou tuhle kauzu. O co vlastně jde? Hamáček plánoval cestu do Ruska, ale cesta se po zvážení Vrbětického případu a nedoporučení mj. bezpečnostních služeb neuskutečnila. To přece není nějaký trestný čin, nebo vlastizrada. Nejsme přeci (zatím) s Ruskem ve válečném stavu. To by se museli trestat všichni, kteří s Ruskem obchodují. Proč kolem toho Hamáček mlží a vydává cestu za kamufláž netuším a nezdá se mi to tak podstatné.

Horší by bylo, kdyby opravdu chtěl kšeftovat s informacemi o Vrběticích, tak jak nám to Janek Kroupa a opoziční strany a média servírují. To by bylo opravdu ke zvážení. Ovšem prozatím žádný svědek, nebo účastník jednání to nepotvrdil, spíše to vyvracejí jako dezinformaci. A protože v tom už začíná být jasno, snaží se ohnout tuto kauzu k cestě do Ruska aby odlákali pozornost jiným směrem. Manipulace non plus ultra.

Proto je Kroupa docela v klidu. Takhle se bude hájit u případného soudu, že to vlastně celé bylo primárně o ruské cestě. A protože to případné soudní jednání se protáhne za volby, kdy Hamáček pravděpodobně už nebude ministrem, tak to už nebude nikoho zajímat. Celé to vyšumí a Hamáček nevysoudí ani tu omluvu a skvrna na něm ulpělá zůstane. Bohužel.

5 1
možnosti
JF

J25i57ř34í 97F68o97g51e26l

6. 5. 2021 17:00

Janek Kroupa je takový umytý Pavel Novotný.

6 0
možnosti
Foto

J91a40n 37Š66i66k

6. 5. 2021 16:58

Popsal jste to úplně přesně pane Stejskale. Ono je taky hezké, jak se novinářské články na webech uhlazují dle aktuálního vývoje. To nejsou noviny, kde když něco napíšete je černé na bílém. Když se k článku vrátíte v poledne, tak čtete něco jiného než ráno a večerní verze je zase jiná. Možná na konci celého příběhu bude jedna zcela jasná informace, která byla na začátku: Hamáček měl letět do Moskvy. Hm. A kde je tedy příběh o handlu, páni novináři? ÁÁÁle, to byla jen taková malá spekulace, co kdyby, no a poslanci a lidi na sítích to pak rozmazali, ale za to my už nemůžeme. Pan Kroupa (novinář) je skutečný hlídač demokracie nového milénia. Zbývá základní otázka. Koho prezident vyznamená? Ministra či novináře ;-D Mluvčí zatím mlčí, projev bude až v neděli ;-D

6 0
možnosti
PP

Všiml jsem si. Pak dáte odkazující příspěvek do diskuse. Novinář článek přežehlí a na Vás se sesypou oponenti, že si vymýšlíte. Kouknete znova na článek a saprlot, fakt mají pravdu a člověku pak nezbude než opravit vyjádření.

3 0
možnosti
VB

Každopádně se ukazuje, že je třeba v ČR (podobně jako mj. v SRN) vedle práv novináře zdůraznit i jeho povinnosti: informace musejí být pravdivé, pečlivě ověřené a nesmějí se čtenářem manipulovat, musejí být objektivizované (pokud např. existuje více možností výkladu "faktu", je třeba je zprostředkovat čtenáři nestranně všechny, zvláště pak třeba před volbami, a to tak, aby si občan / volič mohl utvořit vlastní úsudek): http://www.wbs-law.de/medienrecht/presserecht.

6 0
možnosti
Foto

PřesnéR^ Ten informační šum z toho prvního článku Kroupy už si žije vlastním životem a on najednou dělá, jako by nebyl jeho autorem.

12 0
možnosti
ZJ

Nejedná se o žádný "informační šum", ale trestný čin. Janek Kroupa je zlý člověk, který žije z pomluv a vyvolávání lidské nenávisti.

A výsledkem činnosti jeho a jemu podobných je "ušlechtilá" diskuze pod většinou blogů.

8 2
možnosti
LH

KarmaR^, ale tyto skutečnosti zdejším "správným" diskuterům nevadí

11 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal