Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako vždy věcný, klidný, realistický názor. Dnešní dny emocemi přetékají. Díky R^

2 0
možnosti

Věcný, klidný, ale nepřesný! Zatím se nemůžeme přichýlit ani k tajemnému Hamáčkovi ani tajemnému Kroupovi! :-)

0 0
možnosti
Foto

Já nesleduji Janka Kroupu a tudíž nevím nic o jeho dřívější činnosti. Já jen sleduji, že bylo napsáno cosi o konání Hamáčka a sleduji jeho sice důrazné, ale nevěrohodné vystupování. Spíš mám dojem, že Hamáček mlží a lže. Soudím tak podle jeho výrazu, pohybů a mluvy. Dále z toho, že ostatní účastníci schůzky nadhozený obsah schůzky nepopírají vehementně, jako Hamáček, spíš se vykrucují, vyhýbají se dotazům a nesmyslně se schovávají za tvrzení o utajovaných skutečnostech. Dále mne zaráží dehonestační kampaň vůči Kroupovi a v podstatě úsměvná manipulace s myšlením občanů tvrzením o trestním oznámení a civilní žalobě, což má naznačovat, že má absolutní pravdu.

Nevím, co se na té schůzce probíralo, nevím to. Zatím si jen tvořím názor, čekám, co zítra přinese Kroupa a zatím spíš nevěřím Hamáčkovi.

Uvidíme.

3 0
možnosti

Ano, zatím je Daniel Kroupa přesvědčivější než Jan Hamáček. Daniel Kroupa dovolí smršť otázek na sebe, Jan Hamáček si dotazy zakáže. Není Vám to divné?!? :-)

0 0
možnosti
MM

Hamáček kličkuje a zatím rozumně nevysvětlil důvod své plánované cesty do Ruska, Kroupa nepředložil zatím žádné důkazy.

Co mě však připadá jako fantasmagorie je, že měl vyměnit Vrbětice za Sputnik. Až tak Hamáček snad není naivní, aby si myslel, že Rusové přiznají svojí účast ve Vrběticích a tato kauza se stane předmětem nějakého kšeftu.

2 0
možnosti

Souhlas! Je neuvěřitelné, že by Jan Hamáček byl tak naivní! Ale je divné, proč odmítá řádně vysvětlit svoji cestu do Ruska, proč ji vysvětluje tak hloupě, neuvěřitelně! :-)

0 0
možnosti
OU
JL

Se zájmem sleduji likvidaci Hamáčka. Může to být na objednávku bůhvíkoho...minimálně by se hodilo opozici, aby vláda padla, už kvůli volbám, kvůli volbám se hodí každý skandál vlády, novinářům se hodí velká kauza kvůli platu. Watergate....od té doby chce každý investiogativec udělat svoji Xgate. - Kroupa asi prahne po nějaké své Xgate, Hamáčekgate momentálně. Je možné, že Hamáček udělal nějakou chybu a tzv. si naběhl na vidle. Což spoustu lidí potěšilo - a seriál je to fakt zajímavý. Napínavé, že? Příští den uveřejní Seznam další díl - reklama v ČT. Média žijí z reklamy a ze sledovanosti. A politici nesmějí dělat velké chyby, vždycky na to dojedou.

0 1
možnosti

Pokud politik zatlouká a zatlouká, pak jakoby si žadonil, aby do toho vstoupil nějaký novinář! :-)

1 0
možnosti
Foto

Jediné co víme, je že nic nevíme. Někdo pochybuje, někdo odsuzuje, já asi počkám.

1 0
možnosti
LK

U kauzy Budišov bylo zajímavých věcí víc. Oznamovatelem v této kauze byl ing. arch. Řičař a ten byl následně jediným odsouzeným za dotační podvod. Ač jsem k reportážím paní Slonkové a pana Kroupy velmi ostražitý, tak zrovna kauza Budišov není to, co bych použil k jeho usvědčení z manipulace.

0 0
možnosti
OU
MS

V Hamáčkově jednání něco divného bylo. Ale že by byl tak na hlavu padlý, aby se pokoušel zatajit kauzu Vrbětice výměnou za cosi, když akutně hrozilo zveřejnění v Respektu, se mi nezdá.

7 0
možnosti

Ano, je to divné. A ještě divnější je, že to nedokáže Jan Hamáček vysvětlit! Proč asi? :-)

0 0
možnosti
JV

Souhlasím. V té současné hysterii konečně rozumný názor.

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 2
možnosti
ZZ

Také se těším na to, jak vytáhne kdo všechno z našich bezpečnostních složek a rozvědek vynáší informace !!!

;-D;-D;-D

3 4
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal