Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Prohlášení nového ministra zahraničí bylo jen velké divadlo, o dvou dějstvích,

1. dějství, záminka, která nebude akceptovatelná

2. dějství vyplnění přání sněmovny, snížení diplomatů,

což mohlo být bez 1. dějství.

Nový ministr zahraničí se jeví jako by měl na končetinách nitky...

0 11
možnosti
MM

M77a10r98e41k 89M31a10c22h

22. 4. 2021 11:59

A jak byste si to paní Naďo představovala bez těch nitek? Jako třeba takhle?: "Dobré deň, já su nějaké Kulhánek a chtěl bych se s Vama klucí slovanští udobřit. Toš my 18 vy 20 a nejaky rozbity zboží, no šak ste věétší tak to je dobré. A ten bóchanec, to už je dlúho, to už je skorem promlčané. Toš my se vám teda omlóváme a dófáme, že na nás nebudete naštvatí. Ať žije sódruh Putin. P.S. Vzkažte mu, že mu Miloš v nedělu zavolá ja?"

Takhle dobrý ne, tak se to líbí o mě. Oni by si možná i mysleli, že to ten náš nový ministr myslí vážně:-)

3 0
možnosti
MV

On nám to všem povypravi k nedělním obědu, přece. V TV blesk - pravděpodobně... Nemá na to být prezidentem, když se schovává před vlastními. Možná měl ten domek nechat postavit někde v Rusku.

11 0
možnosti
VB

On už promluvil. Sice se zkusil zaštítit jménem TGM, ale ze slov čišelo propojení českého nacionalismu s tím Putinovým. Naši obchodníci prý potřebují mít možnost prodávat i v Rusku. Jenže bez existence právního státu tam se nedá dělat férově ani běžný obchod. Tam moc neplatí obchod. smlouvy, pokud se někomu z mocných a věrných Putinovi nehodí smlouva do hry. A riziko placení výpalného apod. je stále přítomné.

5 0
možnosti
RK

Česko nemá prezidenta. Má jen nemocného starce v LDN Lány, který se tam dostal za peníze Rusů a teď je splácí dluhy.

22 0
možnosti
RC

Jsou i tací, kteri jsou raději, ze prezident Zeman mlci. Kdyby promluvil o Rusku, byla by to pro Českou Republiku jen další ostuda a to s ohledem na mezinárodně politickou situaci a postaveni CR v očích Západu.

15 0
možnosti
PK

Disproporce v počtech zaměstnanců vyslanectví se asi vyřeší, ovšem co bude dál ? Po studené válce přichází obvykle její reálný následovník...

0 0
možnosti
Foto

Ve Vašem textu jsou otázky i odpovědi:-)

2 0
možnosti
JK

J42a86n 39K15y32š37k92a

21. 4. 2021 23:01

Máte to přesně napsané, pane Stejskale. Já se nemůžu dočkat konce této vlády, ale v tuto chvíli bych ji podpořil, pokud neudělá nějaký podraz. S napětím očekávám zítřejší odpoledne a konečné rozhodnut nového ministra zahr. věcí. První dojem není špatný, dost velký rozdíl mezi ním a tím brebtalem Hamáčkem.

S napětím očekávám zítřejší odpoledne, a doufám, že neztratí glanc a dotáhne to do řádného konce.

9 0
možnosti
MV

No, Kulhánek tedy v rozhovoru ve zprávach na ČT breptwl dost. Nehodnotím předem, ale start to rozhodně nebyl příznivý. Uvidíme, jak dál.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4815
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal