Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P12a30v98e18l 22S74i88t70a13ř

16. 4. 2021 18:11

Mně se docela líbilo jak ty slavné anglické a skotské týmy poklekávají před tím českým. Beru to jako vzdání díků za pomoc ve 2 světové válce a jako omluvu za mnichovskou zradu. To je od nich docela hezké nemyslíte? Oni jistě vědí, že u nás se pokleká pouze před bohem a králem, a to v tomto pořadí... dále už nic.

4 0
možnosti
Foto

Skončil mi týdenní ban, tak tu napíšu něco pro pobavení, za který dostanu další týdenní, a pak už mi smažou tady u Babiše ten účet úplně (a bude to dobře). V souvslosti s tím ragby na Rangers jsem si vzpomněl na dva vtipy: První - "Ptá se americký prezident svého poradce: Co budeme dělat, ti Číňané jsou tak šikovní, nakonec nás předčí i v informatice a naše armáda bude kompletně na hromadě? - Poradce mu na to odpoví: Buďte v klidu, pane prezidente, naši Číňané porazí jejich Číňany" a pak další vtip: "Jean, víte o tom, že v Americe se stal prezidentem černoch? - Ó lorde, to je úžasná zpráva, jeho pán na něj musí být nesmírně hrdý!". - - - - V tomto ironickém duchu bych k celé kauze dodal, Kúdela si dovolil moc, mluvit s tím černochem, aniž by se dovolil jeho pána. To se nedělá. Kdoví o čem se s ním bavil, taky mu mohl vykládat o rovnosti, svornosti a bratrství, a to by bylo podněcování ke vzpouře, bavit se o tomto s černochem, to je útok na majetek, nejsou tak daleko doby, kdy by za takové jednání byl Kúdela potrestán několika lety těžkého žaláře. - - - - - Samozřejmě, je to o tom, že my z východu jsme pro tu nadřazenou anglo-saskou rasu jaksi.... méněcenní. Jen by mne zajímalo, jak jsou na tom ti slávističní černoši, jak by k nim v té Velké Británii přistoupili - když jsou to vlastně východoevropští černoši, tzn. dobrovolně slouží těm rasistům z Východu? Pro mrzký peníz? Jsou to ještě vůbec černoši? Anebo se z nich tím stali obyčejní podřadní lidé z východní Evropy? /pro administrátora - toto je vše ironie. Samozřejmě rozumím tomu, že mne může smazat automat, protože se tu několikrát vyskytuje slovo "černoch"/. Chudák Karel Černoch. Přitom - ve svém oboru byl svého času nejlepší.

3 0
možnosti
Foto

J17o28s90e19f 91Z69í48t87k58a

17. 4. 2021 23:12

si koleduješ Pepíku, ale pěkně popsané. Miluji ironii a černý, sakra, humor. Škoda že už je na vyměří a je takřka trestný

0 0
možnosti
MK

Pomatení zeleny aktivisti dnes ridi celou Evropu, takže se vubec nedivim verdiktu euroaktivistu z UEFA. Jestli nechceme podobne pořádky zazivat i u nás doma tak musíme dát stopku extrémním stranám typu pirátských anarchistů a Top 09.

7 0
možnosti
Foto

Dneska jsou černoši zjevně ideologickými "nadlidmi" Ale toho dočasu. Buď Evropu ovládnou muslimové - pak se černoši stanou zbožím, anebo Číňané - a pak se stanou otroky. Budou si s těminenáviděnými bílými rasisty konečně rovni.

0 0
možnosti
JP

Řeknu vám, proč dostal Kúdela víc než ti dva. Protože slovo je tisíckrát mocnější než paže, na začátku každé velké hrůzy je vždy slovo, které uchvátí davy, pak přijde na řadu ruka. Nejdříve je vždy slovo Goebellse, pak teprve plynová komora. Je smutné, že zrovna vy tohle nechápete. Ani další jedovatá hra Hradu vám neotevře oči?

0 14
možnosti
JF

J52a16n 77F93i19l70o

16. 4. 2021 10:49

Kecas. Platilo by to keby Kudela hlasal verejne nejake rasisiticke nazory. Nie je dokazane, ze nieco take hovoril ani sukromne, jednemu konkretnemu cloveku v emecionalne napatej situacii.

5 0
možnosti
JS

Na Zapade a v USA se velice rychle rozleza v podstate komunisticka ideologie rasisticko-transsex-klimaticko totalitni zpusob jednani, cenzury nepohodlnych nazoru a pravni zvule. Musite pocitat, ze se to projevuje ve vsech odvetvich lidske cinnosti vcetne sportu.

8 1
možnosti
JU

J87o71s84e21f 90U16l40m33a33n

15. 4. 2021 16:55

Přesně tak. Pokud by byla situace opačná a černý hráč by urazil bílého, nijak bych na případ názor nezměnil...Prostě fyzické napadení po zápase nelze omluvit slovní urážkou během zápasu. Podobně šílený mi přišel hon na rumunského rozhodčího, který se vlastně ničeho nedopustil.

10 0
možnosti
Foto

Ponaučení pro Kúdelu? Nic neříkat, dát flákanec, dostane červenou a tři zápasy k tomu a může se v pohodě odvolat a vzhledem k tomu, co předcházelo by byl za hrdinu.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS