Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

To chcete říct, že už neplatí, že dějiny píší vítězové? Že už nebudou hrdinní partyzáni a teroristé, ale všichni budou teroristé? Humanitární bombardování? 8-o

Izraeli fandím, palestinským teroristům nikoliv. Akorát není to žádná zaslepená láska, protože Izrael umí být agresor a často se tak chová. V naší nové progresivistické době, když nesmí policista zastřelit podezřelého černocha, proč by se nemělo dohlížet na počínání států při sebeobraně? Hození atomovky na Palestince by asi taky nebylo OK.

1 1
možnosti
JB

J17a50n 82B40u66r49d80a

4. 3. 2021 9:55

Obrana před útokem není válečný zločin. Válečný zločin je válečný zločin. Být obránce nedává bianko šek na porušování pravidel ozbrojeného konfliktu či mezinárodního humanitárního práva. Izrael není vyvolený stát a výše zmiňované na něj dopadá stejně jako na jiné státy. Je jedině dobře, že se ICC oproti své předchozí praxi "trestního soudu pro Afriku" zaměřuje také na jiné státy, včetně západních.

Článek je opravdu, ale opravdu mimo. Nálepka "podívejte, oni jsou teroristi!" opravdu neospravedlňuje každou poslední věc, kterou si kdo vymyslí.

2 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

Pokud jde o válečné zločince 2. sv. války tak H. Göring = A. Harris

0 4
možnosti

Pro mínusovače, srovnání je míněno z pohledu vrchních velitelů letectva, mimochodem, když se před lety v Anglii stavěla socha "bombaďáka" Harrise, vzbudilo to vlnu protestů a demostrací u místního obyvatelstva.

0 3
možnosti
Foto

Není snad problém, aby Izrael podal obdobnou žalobu například na Hamas.

0 3
možnosti
LF

L64u32k23a84s 60F53i91k89r

4. 3. 2021 0:46

Jednodussi a rychlejsi je neutralizace tech arabaskych teroristu.

2 0
možnosti
JD

je to nechutný :-/ Uměle vytvořený národ, uměle vytvořený pastát ... muslimům ať arabským či perským jsou arabští arabové a celá arabská palastina u zadele ... celou dobu jim sloužili a slouží jen jako páka na izrael ..dneska se někteří snaží s Izraelem spolupracovat, tak bude nenávist rozdmýchávat evropa ... tfujtajbl

7 0
možnosti
Foto

Téměř všechny tyto výtky můžete adresovat také na Československo.

0 6
možnosti
LU

Medzinárodný tribunál vyšetroval vojnové zločiny Srba Miloševiča a takisto aj Kosovčana Thaciho, nevidím na tom nič zvláštneho a pokladám za správne ak sa zločinci na obidvoch stranách potrestajú.

Takisto Kosovo nielen pre Slovensko je neexistujúci iba vymyslený štát.

1 2
možnosti
FL

Co povíš na ten příklad s tím, že by spojenci v druhé světové války měli být souzeni za bombardování německých měst? Měli?

4 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal