Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Naprostý souhlas jak S panem Kubkem, tak s vašim blogem. . Je přitom patrné, že nejlépe si vedly a vedou země, které žádný kompromis nedělají a tvrdě na první místo kladou epidemiologickou situaci – včetně velmi přísných karantén a uzávěr, jakmile se objeví, byť třeba jednotky případů viz třeba Austrálie ....

11 10
možnosti
PC

Pane Korecký,

uveďte prosím příklady zemí, kde se osvědčil tvrdý lockdown v širším horizontu než jen v době totálního uzavření země.

3 2
možnosti
MK

Většinou s vámi souhlasím, dnes ale ne. Pan Kubek vidí pouze medicínskou část pravdy, ale ta ekonomická je stejně důležitá. Ekonomika generuje peníze, které jsou nutné k chodu zdravotnictví. Bez peněz nezachráníte vůbec nikoho.

Dále panu Kubkovi naprosto chybí pokora ke skutečnosti, že jeho plat pochází z daní těch, kteří se dnes tak tak drží nad vodou a mnozí i krachují. Zatímco on má své jisté.

24 5
možnosti
Foto

V bankách je uloženo dost peněz na to, aby z toho jsme mohli žít po celý rok.

0 8
možnosti
JR

J56a27n 84R62á93ž

24. 2. 2021 17:18

Vznik nějaké široké koalice, kde by měly všechny strany rovnoprávné postavení a každý hlas stejnou váhu není možný. Babišův způsob myšlení to neumožní. On je autoritářský typ a má manýry spíše diktátora než demokrata respektujícího názory druhých , což mohou potvrdit všichni, kdo s ním kdy jednali.

Jediný cizí názor, který je schopen respektovat, je od jeho PR manažera.

10 2
možnosti
MJ

Podle mého ta koalice už dávno funguje. Vládní strany i opozice v podstatě táhnou za jeden provaz. Když tedy nebudu brát v úvahu takové ty opoziční řeči, které mít musí, aby si vůbec připadali jako opozice... S žádnou vlastní alternativou řešení krize parlamentní opozice nepřišla, podporuje postup vlády. Když demonstrativně odmítnou nouzový stav, za tři dny vyzvou Babiše, aby ho vyhlásil sám... Akorát to zatím spíše vypadá, že tím společným nepřítelem není virus, nýbrž občané a budoucnost...

7 4
možnosti
Foto

Pan Kubek vidí situace jednostranné - z pozice člověka, který má moc práce a peníze neřeší. Je však už hodně těch, kteří mají málo peněz a chtějí nějaké získat - a v lockdownu se jim to nepodaří. Rv

11 2
možnosti
JS

Škoda, že jste takové pochopení neměl cca před půl rokem. Máte snad obavy, že Babiše to štvaní proti němu už přestane bavit a řekne NAZDAR?

2 0
možnosti
VB

Řekla bych, že je to ještě horší: jsme ve válce nejen s koronavirem, ale navíc i s nepřátelskými totalit. režimy (Rusko, Čína aj.), kteří nám průběžně různými způsoby škodí, např. svým řáděním na internetu aj. lámou důvěru občanů ke svým státům, k Evropské unii apod. Vedení ČLK spolu s Asociací sester by spolu s MZ ČR mělo proškolit jak některé lékaře (např. ambul. specialisty), tak sestry (působící i mimo JIP či na jiných pracovištích), aby se v případě krize mohli stát součástí kvalifikovanější pomoci.

7 18
možnosti
KT

Vy jste, pane Stejskale, nečetl článek pana Vyorala?

Covid sotva může být jako Hitler, když nic takového jako epidemie neexistuje.

Nebo byste mohl panu Vyoralovi tady na blogu napsat, ať covid nerelativizuje a jeho epidemii nepopírá.

Vaše argumenty versus jeho, to by mohlo být zajímavé počtení.

https://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766289

3 3
možnosti
Foto

Článek p. Vyorala jsem si po Vašem upozornění přečetl a musím říci, že mě k žádné reakci neinspiroval, je mi líto. A vzhledem k tomu, že asi tuším, kam míříte, nemohu nedodat: na Vás nemá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal