Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Pane Stejskale, proboha si už uvědomte, že vůbec nejde o nějaký covid, nejde o nějaké životy, jde o to, že za pul roku jsou parlamentní volby, a tady jde o boj o koryta. A ten covid je jako spása z nebe, pro vládní koalici dá argument, že se stará o obyvatele, pro oposici dá argument, že je vláda neschopná a oni by to vyřešili za týden. Tak se této situace musí využít, jde přeci o koryta a o přístup ke státním penězovodům na další čtyři roky. A nějakých 20 tis mrtvých, no co, člověk je smrtelný, ale koryta by být nemusela.

19 2
možnosti
JP

"Dvanáct rozčilených hlasů na sebe křičelo a všechny si byly podobné. Teď už nebylo pochyb o tom, že s tvářemi prasat se něco stalo. Zvenčí pohlížela zvířata z prasete na člověka a z člověka na prase, a opět z prasete na člověka. Ale nebylo už možné rozlišit, která tvář patří člověku a která praseti." (Farma zvířat od G. Orwella). K tomu poznámka: liší se nějak Blatný od Babiše? Asi jako Pat od Mata. Je možné vstoupit do bordelu a přetvořit ho ve svatostánek s těmi, kteří bordel provozují?

7 3
možnosti
PC

Pan Kubek je prach(s)prostý, bezcitný a bezvýznamný malý človíček, který se na současném koronafašismu pouze vydatně přiživuje.

Je to typický příklad jedince, který nemá na víc než přizpůsobit se jakékoli situaci (a jakékoli době) za jediným účelem - vlastním prospěchem.

Jeho řeč bývá většinou prosta jakékoli vlastní, natož originální myšlenky.

21 12
možnosti
OF

Souhlas .Mám pocit, že opozice už mírní a ke shodě dojde. Nejhorší nás teprve čeká

8 2
možnosti
Foto

Dr. Kubek to nemá v hlavě v pořádku. . Covid je lákavý pro kdekoho. Vládnoucí garnitury jsou si vědomy toho, že strach je nejlepší ovládací prostředek. Media zase vědí, že je to něco, co se dá omílat každý den, nová čísla, nová varování, strašení. Lidé se rádi bojí. Najednou je tu hrozba, jež se dá jednoznačně popsat a identifikovat. Používání PSA pro rozhodování o plošném omezování ekonomické činnosti zaručených Ústavou ČR je flagrantním porušením základních lidských práv. Místo toho, aby došlo k ochraně rizikových skupin obyvatelstva, omezují se práva všech, a to i těch, kteří nejsou nakaženi virem nebo těch, u kterých se vůbec žádné znaky nemocnosti v souvislosti s nákazou virem covid neprojevují.Je absurdní, že na základě takto koncipovaného ukazatele dochází k zásadnímu omezování vzdělávání (paradoxně se asi covid netýká prvňáčků a druháků, ale třeťáků a dalších už ano), k zavírání venkovních sportovišť (lyžařských vleků), omezování nákupu zboží nevíme, kým vybraného (to je snad největší hloupost stávajících restrikcí), omezování kontaktu na dvě osoby (ve vybraných obchodech se mohou ale potkávat desítky lidí) atd.PES nejvíce škodí sociálně slabším skupinám obyvatelstva a ve svém důsledku je sociálně nepřátelský i k nemocným, kteří mají jiné choroby než covid.RvRvRv

21 10
možnosti
VN

Ochrana rizikových skupin obyvatelstva - oblíbená mantra extrémistů jako jsou Okamura či Klaus... kdo to prosím je ? Kdo patří do rizikové skupiny ? Jestli mi odpovíte, že jde o penzisty, nemocné a lidi s nadváhou... bavíme o se o nějaké třetině obyvatel. Jak je chcete chránit ? Jedinou možností jak tyto lidi chránit je je totálně izolovat od společnosti. Někam je zamknout, jídlo jim podávat bezkontaktně. Je toto reálné ? Není. Dále... jak se dříve říkalo, že do rizikové skupiny patří penzisti, lidé s nadváhou a jinak nemocní... to už dnes dávno neplatí. U nás v práci si tím prošlo 5 osob. Víte, kdo dopadl nejhůře ? Ten nejmladší. Kluk 20 let, kterému selhala plíce a dostal se tak na JIP. Štíhlý, nekuřák , sportovec... Jeho celková pracovní neschopnost je odhadována na dva měsíce. Průměrný věk hospitalizovaných se snižuje...... pokud se s tímto nic nestane , tak nelze vyloučit, že za rok touto dobou bude COVID zabíjet dvacetileté...

4 2
možnosti
PN

P12e15t17r 79N55e88d31v90ě54d

24. 2. 2021 18:54

Pěkně napsáno, škoda, že to nejspíš nepřečtete ve sněmovně. A ještě větší škoda, že jste to tam nepřečetl třeba loni v květnu.

Myslím však, že by se stejně nedokázali postavit všichni šéfové stran za Babiše když by si chtěl zahrát na admirála a řekl do médií " Vážení spoluobčané, Česká republika očekává, že 14 dní budete plnit svou povinnost"

9 5
možnosti
Foto

Spojení je možné, pokud jsou spojující schopni se domluvit. Jojo, je to nepříjemné zrcadlo nás všech ta naše vláda.

4 3
možnosti
Foto

Ve společnosti se projevuje placebo efekt smrtící epidemie, na kterou se umírá. Tento placebo efekt povede k daleko většímu úmrtí na cokoliv, i na ten covid, než by zapříčinily nemoci samotné. Pan hysterik Kubek dělá vše pro to, aby tento efekt znásobil.

11 10
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal