Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kubek je bezvýznamný tlachal a Babiš není schopen jakékoliv spolupráce, protože lidi dělí jen na podřízené a nepřátele.

10 1
možnosti
VN

Nemyslím si, že by byl Kubek tak bezvýznamný... i před epidemií vystupoval v debatách a publikoval články o zdravotnictví... myslíte, že kdyby byl tak bezvýznamný , že by mu někdo poskytoval mediální prostor ???

3 1
možnosti
VN

Pane autore , špičkový blogR^

3 3
možnosti
ZS

Problém je ten, že náš současný prezident nená autoritu, schopnosti ani vůli politickou scénu sjednotit. Také by se mi líbilo, kdyby Babiš neignoroval cokoli, co přijde od opozice, a ta se naopak nekomplikovala vládě její práci zbytečnými obstrukcemi, ale k tomu není vůle ani na jedné straně.

0 4
možnosti
RK

R36a43d61e75k 53K70o21h77u74t

25. 2. 2021 20:13

To musí politiky někdo sjednocovat? To nemají dost vlastního rozumu?

1 0
možnosti

Srovnávat nemoc ce smrtností v řádu nízkých jednotek procent se snahou zavést zrůdný režim v celé Evropě mi neprijde správné

3 6
možnosti
VN

Víte, co je na COVIDu nejhorší ? To, že je s námi pouze jeden rok a že nikdo jej na 100% nezná. Nikdo neví nic o tom, jak se bude vyvíjet, jak bude mutovat, koho bude kosit. Když budete bojovat s protivníkem , kterého budete znát, dokážete se na tento boj velice dobře připravit. U neznámého protivníka je příprava těžší. ... Proto ten humbuk a proto ta snaha jej dostat pod kontrolu...

4 1
možnosti
MH

Autore, je to hloupost. Kubek umí jenom tlachat, a líbí se mu mediální zájem. Nebýt "pandemie", pes by po něm neštěkl. A přirovnávat tuhle srandu s válkou je trochu přes čáru. A že by nynější situaci zachránilo spojení hloupého s hloupějším, to se mi taky nezdá.

15 8
možnosti

Většinou s Vámi souhlasím, ale velebit pana Kubka a přirovnávat současnou situaci k válce, s tím se ztotožnit nemohu !

11 4
možnosti
FZ

Babiš může ,,stmelit" jedině někoho kdo s ním bezvýhradně souhlasí. Svým založením to není politik,ale diktátor,nedokázal stmelit ani vlastní vládu ,natož opozici .Když ho chvíli poslouchám ,nabývám dojmu že Bohnicím se nevyhne,jestli už tam tedy dávno neměl být.

10 5
možnosti
ZZ

Nemůže stmelit opozici, která ze zásady odmítá vše, co Babišova vláda navrhne.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
JC

Opozice pořád tvrdí, že oni by to udělali tak, jak navrhovali. Ale jak koukám neviděl jsem od opozice jediný konkrétní návrh, jen prázdné řeči.

12 11
možnosti
VN

Přesně tak. Když je dokázáno, že většina lidí se nakazí v zaměstnání, proč na to nějak nezareagovala vláda ? A když na to nezareagovala vláda , proč ne opozice ? Proč se nevypracovaly podmínky ochrany proti Covidu v zaměstnání a proč to stát nekonktroluje ? Jsou zaměstnavatelé , kteří na to totálně dlabou a to je špatně.

Dále , proč od opozičních politiků nějak nezaznamenávám vzkaz národu, aby lidi dodržovali protiepidemiologická opatření. Když si nasadí respirátor, tak si jej nenasazují pro Babiše ani pro Blatného. Ale pro sebe . Pro svoji bezpečnost, stejně tak pro bezpečnost svých bližních... členů rodiny , kamarády , sousedy , kolegy v práci i pro náhodně potkané lidi... Tohle musí opozice lidem říci a lidé to musí pochopit...

Dále , vláda funguje stylem populismu...hlavně si moc lidi nepostavit proti sobě. Proč v některé situaci , která přímo volala po přitvrzení a vláda nepřitvrzovala , proč po tomto nevolala opozice ? Protože populismus... Každý týden pindat o neschopnosti Babiše je přece mnohem jendodušší, než se pouštět do složitějších akcí.Jestli jsem si něco odnesl z politiky za poslední rok , tak to, že nikdo normální v české politice nepůsobí. Všichni jsou populisté, kteří pro volební úspěch jsou schopni udělat úplně všechno , včetně totálního odepsání x desítek tisíc osob....

5 1
možnosti

Volání po sjednocení je krásný marketingový tah. Tahejme všichni za jeden provaz, aby ta plachta, kterou máme zakrýt svou neschopnost, se kapku pohnula a to co nezakryje, bude kolektivní vina.

Vláda nepotřebuje opozici. Vláda potřebuje schopné ministry a schopného premiéra. O nic víc nejde. Nedokázala nic pořádného udělat za rok (ok, s jedinou vyjímkou. Vyhlásila na jaře lockdown včas. Ale to bylo jediné. Už dva dny po vyhlášení lockdownu prokazovala totální neschopnost), nevím, proč si naivně myslet, že ti samí lidé udělají něco rozumného.

9 3
možnosti
  • Počet článků 4813
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal