Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je v tom slušný bordel. Vše fungovalo OK, než někdo vymyslel, že sociální sítě jsou zodpovědné za obsah. Takže občan se zříká práva na veřejný názor tím, že začne používat platformu soukromého vlastníka.

Státu to nevadí, pokud se to nezačne týkat aktuálních vládců. Z toho důvodu byl Trump 4 roky v pořádku a smázli ho až v době, kdy by nestihl udělat protiútok. Třeba nasadit nehezké daně.

Takže tu nejde o nějaké (ne)závadné názory, ale vždycky jenom o peníze a politiku.

0 1
možnosti

Nemyslím si to tak! Twitter zastavil Donalda Trumpa až po té, co vyhecoval lůzu k útoku na demokracii! :-)

0 0
možnosti

Twitter hraje fér, protože dodržuje zákony a plní všechno, co slíbil. Při přihlášení, ke kterému vás nikdo nenutí, odsouhlasíte, že může mazat i blokovat. Tím je to dáno.

1 0
možnosti
Foto

Tak nech im odoberú imunitu podľa sekcie 230, keď sa rozhodli byť publicisti, nie platforma.

0 1
možnosti
Foto

Jak by se Vám líbilo kdybych o Vás začal šířit, že jste člen tajné satanistické pedofilní sekty,která pojídá děti? Žádný důkaz pochopitelně nemám,ale mám právo zde tento názor svobodné šířit.Je to opravdu v pořádku? Opravdu nevadí,že sirim vylhanou konpsiracni teorii, která má za cíl Vás poškodit a to bez ohledu na to, že soud už toto obvinění zamítl protože jsem nepředložil žádný důkaz?

2 0
možnosti
Foto

Ako by sa vám páčilo, keby o vás štyri roky šírili lži, že ste spolupracovali s Ruskom, ktoré vám pomohlo vyhrať voľby, že ste rasista, vyzývali ste k útoku na Kapitol atď. atď. atď.

1 1
možnosti

Je to obtížně řešitelný problém. Fakt je, že kdyby Twitter zastavil Trumpa dříve, nedošlo by k útoku na americkou demokracii! Mohl být Twitter prozíravější? :-)

1 0
možnosti
Foto

Takže ak by zablokoval AOC, Bidena, Pelosi, Harris, nedochádzalo by k útokom Antify ani BLM?

3 1
možnosti

Čili: poslankyně vyjádřila svobodně svůj názor, o kterém si Twitter myslí, že není pravdivý a tudíž zasáhl.

Zdroj: https://lubomirstejskal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764174

Tohle je jádro celého problému. Řekla jenom svobodně svůj názor nebo pro ni platí, že máte právo na vlastní názor, ale nemáte právo na vlastní fakta ? A faktem je, se soudy vyjádřily k celé věci naprosto jasně.

1 0
možnosti
Foto

Jack Dorsey sa ani netají tým, že po Trumpovi bude zmazávať ďalšie a ďalšie účty. Tu je dôkaz. https://youtu.be/LNONHirSFjk Pýtala som sa kamarátky Američanky, či si u nich neuvedomujú, že presne to, čo sa u nich deje sa dialo u nás po nástupe komunistov a v Nemecku nacistov? Povedala, že si to neuvedomujú preto, lebo ich krajina nezažila diktatúru a nepripúšťajú si, že sa to môže stať aj im.

2 0
možnosti

Ne, přesně tohle se opravdu po nástupu nacistů v Německu a komustů u nás nedělo.

0 0
možnosti

... ale ani nevyvratila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4794
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal