Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Mrknětě se na dokument "The Social Dilemma" a pochopíte.... Pokud tedy už není zakázaný a nikde ho neseženete...

0 0
možnosti
VB

Soukromá firma není povinna být hlásnou troubou pro troubu. A nějaký Chumajlí? Na něho dojde taky, takže v klidu.

2 13
možnosti
TH

Hned první větou jste naprosto pregnantně vyjádřil podstatu. Kdyby byl Twitter státní veřejnoprávní služba, pak by to pochopitelně bylo něco jiného. A jestli má majitel Twitteru jistý pohled na svět, tak se podle toho chová a jestli se to někomu nelíbí, tak se toho nemusí účastnit.

3 1
možnosti
DR

A kdyby jenom tohle. Už i ten povedený izraelský Babiš dává tomu americkému puberťákovi košem.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/netanjahu-twitter-trump.A210112_085224_zahranicni_bur

A takoví to byli kamarádi, pomalu na život a na smrt. ;-)

1 0
možnosti
JU

J90a54n 30U20r21b73á51n78e23k

13. 1. 2021 16:59

Pane Stejskale, vidím to úplně stejně, jako Vy. Trump není zrovna můj favorit, ale to, že mu Twitter bloknul účet, považuji za hodně silné kafe a hodně velké vměšování se do politiky a ovlivňování názorů veřejnosti. Nicméně když jsem se dozvěděl o dvojím metru, o němž píšete, to jsem si už sednul na zadek. A to nejsem žádný sionista, Židů si vážím pro jejich neuvěřitelnou nezdolnost, akceschopnost i demokratičnost, ale jsou i věci, které mi na nich vadí.

P.S. Všímám si také, že tím, jak čtu jen naše, a jen mainstreamová média, mám názor poměrně výrazně zkreslený, protože naše média nereferují o událostech nestranně. Ona tedy nereferují nestranně ani média americká, ale to ať si vyřeší Amíci. Nicméně tím, že naše média pouze přebírají zprávy z ciziny, tak se bohužel to stranění přenáší k nám, a my to nevědomky vstřebáváme (ledaže bychom si programově dali záležet, a vytvářeli si názor z mnoha různých zdrojů, leckdy hraničících s konspirátorskými).

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti
VV

Je to to same, jako kdyz zde byli zablokovani nekteri blogeri nebo vyobcovani nekteri diskuteri. Majitel twitteru sveril administrativu nekomu, komu se jeho vyjevy nelibily.

2 1
možnosti
LB

Pane Stejskale, díky za příměr, který jste publikoval. Stejný rozsah práv a svobod a stejná omezení musí platit pro všechny.

1 0
možnosti
JV

Bla bla bla. Tzv pravicoví vyznavači svobody by si měli uvědomit, že Twitter je soukromá společnost a může si blokovat koho chce. Těm, co vadí blokování účtu přešli hoooodně nalevo.

0 17
možnosti
KK

Pokud mate celosvetovy vliv, nemuzete si delat co chcete. Jsou na to i zakony.

2 1
možnosti
RK

Podle mě je to i rozdílem mezi slovy a realizací. T. také od voleb plácal nesmysly o podvodech, zrádcích, nepřátelích lidu a burcoval lidi k odporu proti imaginárním nepřátelům. A furt mu twitter fungoval a všechno mu procházelo. No a výzvy k odporu přerostly k výzvám ke vzpouře a výzvy přerostly v realitu, útok na konkres. Zákony v demokracii a jejich politika jsou prostě tak stavěné, že dokud se nic nestane, může si v podstatě každý dělat co chce a říkat co chce. Ale jakmile se to stane, teprve pak je průšvih a začne se řešit. To samé policajti nic nezmůžou, když máte za souseda hovado a on Vám dělá schválnosti a vyhrožuje. Maximálně Vám poradí soud. Ale jakmile Vás soused opravdu napadne, tak teprve pak ho zatknou. Samozřejmě to tak jednoduché a stoprocentní není, ale v principu plus mínus ano.

Podle mě je T. první, nikoliv poslední. Twitter a sociální sítě čeká nevyhnutelná změna. Takže doufejme, že politici povolí změnu obecně k lepšímu a nikoliv změnu k jejich zájmům, jako vždycky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal