Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KO

K54a57r83e42l 46O49r24l55í85k

22. 12. 2020 18:16

Onen "troll" by mohl napsat do OSN, proč se tam tolik věnují Izraeli. Ve dvou bodech bych "trolla" chápal:1) Blogaři nejsou placeni, jsou ausgerechnet amatéři; 2) Vaše článkyR^ o Izraeli opravdu mají "nulovou vypovídající hodnotu", pro něho, nebylo mu shůry dáno.R^

4 0
možnosti
Foto

Bylo by lepšíútoky na Izrael spíše ignorovat a neřešit. Čím sebevědomnější stát, tím více se takhle chová. USA už jsou na to dávno zvyklé a co teprve Ruská Federace, ta to také, a to jsou vystaveni nespravedlivým útokům nepoměrně častěji než Izrael.

1 2
možnosti
PB

P41e25t97r 16B82u43r97i53a58n

22. 12. 2020 18:17

Jmenujte jediný "nespravedlivý" útok na Ruskou federaci. I ty nejzvrácenější orgie hnusu a zla, které si jen dovede zkažený mozek představit, dostávají v reáliích ruské historie konkrétní obrysy.

3 3
možnosti
Foto

Napsal jsem to v jiné diskusi, máte prostě kolem sebe squadru "příznivců", kteří s nervozitou hodnou závisláka čekají až něco napíšete, aby se pak mohli sebeprezentovat. Jeden z ních, tu v tuto chvíli schází, asi předvánoční shon, nicméně věřím, že se časem ukáže se svou dávkou "moudrosti". Ale k tématu...

Byly doby kdy jsem, podobně jako vy, psal o Izraeli opravdu hodně. Rozčilovala mě každá nespravedlnost, každé příkoří, kterému tato země čelí. A tak jsem se čertil, zlobil a bouchal spravedlivým hněvem. A hrozně jsem se divil, že příbuzní, známí a přátelé v Izraeli to nevidí podobně jako já. Že nad evidentními zrůdnostmi mávají s úsměvem rukou. Pak mi to došlo. Denně dostávám zprávy o tom, že někde se objevil na stěně synagogy hákový kříž, že jsou Židé urážení, že jsou vandalizovány židovské hřbitovy. Denně čtu o různých projevech nenávisti. Samozřejmě mi to stále vadí, jenže chápu, že kdybych se měl nad vším pohoršovat, tak vlastně posloužím těm, kteří tyto nechutnosti dělají. Podobně jako zde v diskusích. Nejvyšším zájmem těchto trollů, jako je ten o kterém píši v úvodu, je vyprovokovat diskusi a hádku. A mít tak pocit vlastní důležitosti. A nejvyšším zájmem zbabělců, kteří v anonymitě tmy malují obrazce na zdi synagog je získat pocit, že tím působí bolest. Ano, působí, ale není to bolest jakou by oni čekali. Je to spíše smutek nad jejích vlastní malostí a hlouposti. Pomníky se opraví, zeď očistí a urážka přebolí. Ovšem omezenost agresorů, ta se léčí dlouho. Zvláště, když agresor léčbu bojkotuje.

5 0
možnosti
KT

No jo, vyvolený národ...

2 1
možnosti
JF

Jestli píšete i stejně často o Česku a pročesky i na izraelské weby tak R^ že by jste měl srovnání ohledně reakcí na kvantitu i kvalitu ...

0 0
možnosti
Foto

Pane Floriáne, on je tu podstatný rozdíl. Na Izraelských webech jsou čtenáři o dění v Česku, stejně jako v jiných zemích, informování násobně lépe, nežli je tomu naopak. Proto každá informace má zde na blogu cenu zlata. Zvláště pokud je podána tak precizně, jako to činí pan autor.

4 0
možnosti
PB

P23e60t63r 52B35u77r24i70a21n

22. 12. 2020 17:11

Já vaše blogy čtu rád. Jakožto neznalec dané problematiky mám tak alespoň možnost nahlédnout pod pokličku bez toho, aniž bych si musel pracně shánět informace a souvislosti.

Je až k nevíře drzost, se kterou někteří zoufalci přikazují blogerům o čem mají, smí a nesmí psát. Pan Ziegler to zná velmi dobře. To, že píše často o Rusku, mu neomaleně vyčítají proruští lokajové prakticky pod každým jeho blogem. U vás ta morální charakteristika protiizraelských žvanilů bude podobná.

3 1
možnosti
JB

Článek se ale zabývá profesionálními žvanily a lokaji.

0 0
možnosti
PK

Keep smilling, takových rádoby diskutujících, jak popisujete v úvodu, je zde hodně a hanlivě označit, zesměšnit a bez věcné reakce běžná věc. A i tak doufám, že většina zdejší populace na Idnes vaše články ráda čte a já k nim patřím.R^;-D

5 0
možnosti
Foto

I Vám děkuji za přízeň. Je to povzbuzující. Světlo v temnotě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4812
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal