Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já ho nesledoval, a je vidět, že jsem se v odhadu o čem ten projev bude, nemýlil. Já se divím, že i on sám ještě věří i tomu, co říká.

5 2
možnosti
JK

Tomáši, on se soustředil na správný český přednes, na obsah v tom soustředění nezbylo místo.

16 2
možnosti

Petr Fiala 21. 8. 2020: Opatření jsou nesmyslná a zbytečná. Není žádný důvod pro to, aby se plošně zaváděly roušky. Toto říká řada odborníků. Čísla jsou pozitivní. Nejde o počty nakažených, ale o počet lidí, u nichž má onemocnění vážný průběh, jde o smrtnost. Všechna tato čísla jsou lepší a lepší! A vláda přichází s plošným opatřením, které všechny otravuje. Takže se ptám: Proč? Komu to slouží? A čeho tím vláda chce dosáhnout? Ochrany zdraví určitě ne.

11 0
možnosti
TB

Přesně. Opozice, část odborníků všechna opatření kritizovala, někteří měli a dosud mají roušku jako symbol nesvobody. Navíc čísla v srpnu nebyla nikterak vážná, tak nebyl důvod k nějakému omezování. Otevřené hranice - kdyby je zavřel, tak všichni budou křičet o ohrožení demokracie....to, že druhá vlna přijde bylo jasné a budou i asi další, proto řízeně promořit populaci je asi jediný možný způsob....

4 2
možnosti
JN

J82o60s25e32f 82N77i85k35l

22. 9. 2020 9:27

Rv..tak jistě, kdyby řekl cokoliv, bylo by to stejně špatně...

7 7
možnosti
PK

Ale on nic neřekl. On pouze jako robot bez citu přečetl, co mu někdo sepsal.

7 0
možnosti
MV

taky jsem vcera zustal a projev "zazil" - jeho textova struktura a mimika pana premiera pri projevu mi pripomnely podobne proslovy, ktere mel k vojakum ZVS v dobe vanoc vzdy nejakej politruk - "ja sem jako vas tata, musime drzet pri sobe a spolu to zvladneme". chybu uznal (Babis) jen velmi v naznaku. ale panbu zaplat za to.

co me vsak dostalo bylo premierovo prohlaseni, ze pan Vojtech je dobrej mimo jine i proto, ze si ho pan premier "vychoval".... horsi cejch nemohl panu Vojtechovi Babis dat

Vam karma

25 1
možnosti
AN

A59l98e69š 90N34o76v95á26k

22. 9. 2020 8:58

moderátorka televizních zpráv vyzývá naléhavě diváky, aby neodcházeli od obrazovek, i když následuje jakýkoli jiný pořad...

projev nebyl nijak zásadní, spíš snaha o uklidnění situace.

Zjevný rozpor vidím v tom, že se máme semknout, ale dodržovat dvoumetrové rozestupy...

4 0
možnosti
JH

Neznevažujte, těma srandičkama, to smrtelně upřímné autorovo rozhořčení:-)

2 0
možnosti

R^

Vážím si Adama Vojtěcha. Je to chytrý, slušný a pracovitý člověk. Chtěl udělat reformu zdravotní péče, kterou zatím nedokázal žádný ministr zdravotnictví. Byla to jeho prestižní záležitost. A oni mu to neumožnili. Je mi Adama Vojtěcha líto!

Leckdos řekne, že neměl lézt do politiky. Nesmysl! Naopak! Jen takovéto slušné, pracovité a pravdomluvné bychom měli do politiky volit!

:-)

4 0
možnosti
JH

Alespoň po něm zůstaly elektronické neschopenky, recepty!

1 2
možnosti
JH

Jasně, Kartágo musí být zničeno!:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 4814
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 837x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal